11

то

преди 7 години

ами лошата хигиена, лошото възпитание, неподдържания външен вид?моя приятел го боли фара колко приятели имам...

10

ето моите оръжия

преди 7 години

1. Каубойски ботуши с остър и обкован връх -един ритник където и да е стига2. Парализиращ спрей3. Дезодорант4. Лак за коса5. Връзка ключове6. Пила за нокти-метална и от големите размери 7. А вкъщи работа вършат: тиган, пепелник, точилка и каквото друго ми попадне под ръка

9

Анонимен

преди 7 години

мене Цачева ме плаши с 1 причинаНа нова Година ще ми пожелава Успешна Нова година.Лягам да спя.дано не сънувам кошмари

8

Анонимен

преди 7 години

Мъжете 7 пъти сами се отблъскват и Жените, нямат нищо общо с това.

7

Анонимен

преди 7 години

Вие, сериозно ли!? Не,... не..., това е твърде несериозно. Как, Жена ще плаши мъжа!? Той изчезва, поради други причини. Друга Жена, влюбен здрав секс с нея и не му се иска, никога да свършва, това с нея. Това, колко го задушавате. Как нищо не правите за себе си, докато не е с вас, ви прави скучна му е точно, през мъжкото достойнство. Просто нежелае да ви нарани и обиди. И ф у к в а, като шапка невидимка. Дреме ви на женските качества и достойнства. Хич, го взимайте присърце.

6

Добавка към 5

преди 7 години

*** е доволен, ако жена му споделя всичко с него и е подозрителен, ако усети, че тя не му е казала нещо. Ако го притисне за годеж или женитба, той счита, че това е нормално женско поведение, което обаче с нищо не задължава мъжа. *** си мисли, че светът е създаден за негово лично удобство и трябва да се развива така, както той иска.

5

Анонимен

преди 7 години

Няма повече да ги плаша! :))))))

4

С изключение на

преди 7 години

действията, описани под 2 и 3, всичко останало се покрива с представите на *** за нормална жена.Той очаква от нея да го счита за център на вселената и да забрави всякакви хобита и интереси. Счита за престъпление спрямо връзката им или спрямо семейството им, ако тя има социален живот, в който той не присъства като централна личност - командир. Злословенето по адрес на други жени не му прави впечатление или пък приема за нормално и той да се държи спрямо тези жени така, както иска жена му.

3

Виктор

преди 7 години

Много жени отблъскват мъжете,и трябва сериозно да се замислят.Мъжа не е длъжен за всичко и не е даденост.Не може едностранно отношение и разбиране!

2

Анонимен

преди 7 години

До 2Ще ти го кажа, убийствено гнусен в словоизлеянията си. Лол.

1

Вуте

преди 7 години

Мене Пена ме отблъсква, като не си измие ***, смърди на скумрия.Отврат