14

Некой

преди 7 години

Май трябва да го прекръстят на ЕВРОГАН. И сега колко още милиарда евро ще поиска за 1 милион бежанци? А дали не е добре да се вкара и тол такса и официално да открият транзитен коридор през Турция под егидата на ООН де и с финансовото спомоществователство на ЕС?

13

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 13Ку-ку, пък може и да са 1 милион!Само че ВЪОБЩЕ НЕ СА СИРИЙЦИ!!!! И Ердоганчо, под маската на "бедни сирийци" ще ви пусне, на западнярите, ВСИЧКИ бандитчета и терористчета да си ги храните и поите. Хи-хи...и те са хора, и те искат да живеят и спокойно да си развяват байрака и то за ВАША СМЕТКА!

12

селски

преди 7 години

Лъжи ли... кат ми осъмните заедно със сума ти ми циганя една сутрин ша разберете тогава за самата истина... тълпата е не само от алепо... също така има тълпа и от ирак към турция ... и накъде мислите че ще им е целта... да подскажа--- 》?

11

Анонимен

преди 7 години

Поредните лъжи на султана. Как ще дойдат 1 млн бежанци, като те са около 200 хиляди в районите под контрола на бунтовници, бе аланкоолууууу.....

10

Анонимен

преди 7 години

Как 1млн? Нали в източно Алепо имаше не повече от 250 Хил заложници на терористите. След като Асад и Путин ги освободят както останалата част от града от къде ще дойдат тези 1милион? Някой някъде лъже.

9

Анонимен

преди 7 години

А от Мосул, колко милиона мръсен пезевенк?

8

Анонимен

преди 7 години

"Джебхат Фатах аш Шам бе сирийският клон на Ал Кайда, преди да се преименува и да скъса с терористичната мрежа."======================Вервайте на писалият това изречение! Скъсала е?

7

Анонимен

преди 7 години

Каза ли си най-после Ердоганя, че е говорител на Ал кайда и ИД.

6

Анонимен

преди 7 години

КАТО НАПАДНАТ РАЗГРАДЕНИЯ ДВОР-БЪЛГАРИЯ ЩЕ ГО ДООНИЩУЖАТ КАТО СКАКАЛЦИ!ЕРДОГАН ЩЕ НАТИРИ НАСАМ И КЪМ ГЪРЦИЯ!

5

Българина

преди 7 години

Съгласно Евроонанизма ердоган подава заявка за 10млрд Евро субсидия за програмния бежански период 2017 2020. Целта на проекта е Брюксел столица на еврохалифата 2030. Докато не сложим гръцките мини по границата на *** да стане

4

Исти

преди 7 години

Това си е твой проблем- нас защо ни занимаваш?

3

В ГЕРМАНИЯ

преди 7 години

да ходят при баба МЕРКЕЛИЦА. Ама като занем оня Т.ЪПАК от Банкя как и се вре под полата вече е договорил да остана в България

2

Народна поговорка

преди 7 години

Терориста името си мени, но нрава не!

1

Какви вввввремена

преди 7 години

Е и тия са кат Сланата.