49

Антон

преди 7 години

Ето част от изказването на Тръмп!"Тръмп изрази също мнение, че голяма част от сирийските бежанци всъщност са поддръжници на ИД"Бъчварова и ГЕРБ искат да Ви ги слагат за съседи, с постановление 208 от 12 август!Правите ли разлика, между това, което говори Тръмп и това, което Ви обясняват на Вас тука в БГ за псевдобежанците? Изчакайте само да минат изборите и ще видите как Бойко, ще задейства плана на Юнкер и Меркел! Куклата на конци на Меркел, видяхме колко е послушен с Кристалина...

48

Донълд мачка

преди 7 години

Парите са важни, но Тръмп е несистемен кандидат и ще привлече гласоподавателите, на целия националистически лагер. От друга страна Хилари е сред най-мразените политици, не само в САЩ, но и в света. Гласоподавателите на Тръм са сред най-мотивираните, подобно на тези за Брексит, тези на Хилари нямат кауза и ще са с по-малка активност! Ако вярваме на пропагандата, за Тръмп казваха, че няма да спечели номинацията, А ТОЙ НАПРАВО ГИ ПОМЕТЕ! Сега казват, че е невъзможно да спечели? Дали?

47

222

преди 7 години

доста си противоречи автора... проучването май е част от кампанията на Килъри срещу Тръмп

46

г

преди 7 години

Ще спечели този който казва истината .На който повярват белите и читави американски гласоподаватели . Парите не гласуват ,освен в тъпата ни страна където раздавате бира скара и по 40 лева за да влезе Гоце ,Боце и Рамадан .

45

Айзенхауер

преди 7 години

Че за какво да си дават парите републиканците, след като от самото начало беше ясно, че Тръмп губи изборите ?

44

Програмист

преди 7 години

През далечната 1993та, когато трябваше да избираме къде да следваме, моите съученици масово мислеха като автора и избираха да следват парите, записваха икономика, защото било "перспективно". Аз не следвах парите, следвах това което ми е интересно, и като страничен резултат освен дето не ми се налагаше да уча омразни и безинтересни работи, сега вземам към 3-4 пъти повече от тия дето следваха парите.

43

Циник

преди 7 години

Пхахаха.....автора на статийката , като гледам заглавието - Е ОТКРИЛ ТОПЛАТА ВОДА! Никога иначе нямаше да се сетя да следвам парите! То от Спартак насам какво се е променило?

42

Анонимен

преди 7 години

А долу пред блока - камион на чистотата - вероятно нямащ нищо общо с тази фирма....

41

Анонимен

преди 7 години

Защо според вас определени хора ще дежурят и ще се сменят на определени часове в необитаем апартамент над вас? А после след като унищожат човека ще се изнесат и никой няма да е чувал повече за тях?

40

Анонимен

преди 7 години

Мога още неща да кажа, но няма да го направя засега! Защото е ясно че тези "другари" също четат това....

39

от 45

преди 7 години

фирми за ***

38

Анонимен

преди 7 години

Ползват камиони на фирми за ***! Убиват хора обаче!

37

Анонимен

преди 7 години

При мен беше от съседен апартамент! Следете кой влиза и кой излиза... -а това става рано сутрин.... Следете им електромера....

36

от 42

преди 7 години

Не ме питайте откъде го знам.... не ми пука че ме следят в интернет!

35

Анонимен

преди 7 години

В днешно време службите убиват хора, заразяват ги с рак - и всичко това става дистанционно! Може да е от съседния апартамент, а може и да е по-отдалечено и скрито....

34

Анонимен

преди 7 години

Гледах едно видео как беше неадекаватна и главата и се тресеше, а после показаха друго видео как охранители я вкарват във вана - явно беше припаднала....Ако американските служби са допуснали употреба на някакво оръжие срещу нея - то това говори много лошо за тях!

33

Анонимен

преди 7 години

И да спечели, Килъри няма да изкара дълго. Бабето хич не е добре със здравето, само след година няма да може да изпълнява каквито и да е функции.

32

Анонимен

преди 7 години

В статията се дават противоречиви примери за това как хем парите били от огромно значение, хем кандидати с малко пари били успели. Но накрая се заключава, че Тръмп ще падне без значение какво и колко са му дали. Е, деееееееееееееем и анализа!

31

Анонимен

преди 7 години

Всякакви вълни могат да бъдат пуснати и да причинят рак или да убият човека.

30

Анонимен

преди 7 години

Освен ако руснаците не са и приложили някакво психотронно оръжие (разработено преди 30-40 години)... Как иначе да си обясним неадекватното и поведение, въртене на главата и припадъци.... Но пък американците да допуснат такава намеса.....