28

Шаран БГ

преди 7 години

Е ? И защо ги разтървават? Нека изчакат някоя от етническите групи да намалее поне с двама-трима.....че тогава да се намесват ! Лоша и неправилна инструкция от шефовете на жандармерията.......

27

Анонимен

преди 7 години

Привърженици на класическата теория на относителността влязоха в разгорещен спор с учени, защитаващи необходимостта от корекции в нея.

26

Анонимен

преди 7 години

Всички скочили, трябва да се върнат по родните места, за да видим там как скачат. Там май са кротки като агънца, щото няма либерастия.

25

112

преди 7 години

До Анонимен - 28За кои Бълъk да се гласува, като всички са един дол дренки, и който и да е срещу съответна сума или заплахи пак ще си продаде гъзa. Трябва да се изрине цяла смет. и не селяните са по селата, а селяните са у парламенту и по улиците и яките магристрали (Магистралата е място където може да пукнеп от лош път или джигит). Отностно изборите, не останаха анимационни герои за които да се глува. То беше великия цяр, то бе добрия пожерникар

24

Просто Гадорян

преди 7 години

Хаха. Ядрени физици се ступали с астрофизици в спор за Струнната теория и по въпроса защо аджеба във Вселената почти липсва антиматерия.

23

Анонимен

преди 7 години

Ами докато си чукате само клавиатюрите и сте се оставили в ръцете на мутри и мафиоти да ви управляват държавата а вие само гледате като телета у железница. Мислите ли че ще има бъдеще за децата ви? Не нямате нито вие нито децата ви бъдеще. Вашето бъдеще е само да гледате и да траете и каквото ви кажат мутрите и мафиотите от парламата да изпълнявате. Най лошото е че цялата селяния се изсипа в парламата не без ваша помощ разбира се.На тези избори пак си изберете някой голем селенжър или селанжърка

22

Анонимен

преди 7 години

Биле глобени сигурно с парите на българския народ дето държавата им дава по 500 евро да имат джобни за месеца, пък ние балъците нека опъваме за 500 лева по 10,12 часа на ден. Разбира се гарантирано от герб, с любов към бъдещия си електорат.

21

112

преди 7 години

До защоЗащото едни чичковци и едни батки са взели едни хубави парички, за тази сделка на живота им, и са готови едните веднага да подадат оставки и да хукнат към щатите. Защото сме и буфер между белия и тъмния свят. Защото слушкаме глупавите европейчета и лизваме дупинцата на американчетата

20

Българин

преди 7 години

Добре дошли в Тиквенландия - страната на *** герберски тикви!

19

защо

преди 7 години

Те защо не са върнати в държавите им след като са влязли незаконно в БГ? Или това е в сила само за турски граждани?

18

До Въпросът ми е:

преди 7 години

Решението при настаняване в дома ти на бежанци, дори не само самонастанили се е дала една възрастно шведска жена, в чийто дом настанили араби. Основанието било, че това е старчески дом, в който не всички места са заети. Но това не било старчески дом, а доброволно съжителстване на възрастни хора, които за се помагат взаимно. Домът бил собственост на семейството на възрастната жена от повече от 200 години.И тогава жената сама запалила собствения си дом за да не я принуждават да живее с непознати.

17

До 16

преди 7 години

Добре, може, но само ако искаш ти да ги вземеш в твоя катун и да ги храниш с парите, които ти лично получаваш като социални помощи и като детски надбавки за децата ти.Ако пришълците започнат да нарушават законите и да тормозят хората, ти да носиш отговорност и да влезеш в пандела вместо тях Така може. А като те окошарят заради техните зулуми, ще ги изгоним.

16

Анонимен

преди 7 години

Идат избори - да си помислим много добре за кой трябва да се гласува !

15

гтф

преди 7 години

защо не са депортирани ?

14

Въпросът ми е:

преди 7 години

Как ще се постъпва занапред със самонастанили се "бежанци", след като понастоящем у нас действа закон, според който, ако някой се настани в дома ти, полицията не може да го изведе оттам, а ако ти направиш това, се счита за самоуправство и МВР ще санкционира теб?Този закон защитава роми, самонастанили се в чужди къщи, които не се обитават целогодишно. Вече и "бежанците" ли ще защитава?Талибанът в онова село вероятно сам се е съгласил да тръгне с полицаите, защото не знаел за този закон.

13

hahaha

преди 7 години

Журналистите пак не са разбрали. Там са се сдърпали инженери с архитекти. По професионални въпроси е било. Това са научни работници, какво ти хулиганство.

12

112

преди 7 години

До Чеги Тупам УдувароПосле полицаите ще ни бият нас и ще ни опандизват понеже ние нямаме права, а за имигрантите няма права, няма какво да им вземат, и даже няма да ги опандизват.

11

Анонимен

преди 7 години

Наложило се да се намесят силите на полицията и жандармерията.......................... И ЗАЩО ???

10

Според други сайтове

преди 7 години

в харманлийско село, в една от къщите се самонастанил някакъв.Счупил прозорец, влязъл, легнал си и заспал. Собственикът на къщата го заварил там, завит с одеяло.Човекът не знаел чужди езици. Впоследствие се разбрало, че се представя като талибан от Афганистан.Представете си какъв е бил случаят, след като се е наложило собственикът на къщата да вика полиция. Значи, ще започнем да намираме у дома си чужденци, влезли в наше отсъствие, които не желаят да си ходят.Досега само роми постъпваха така.

9

Чеги Тупам Удуваро

преди 7 години

> Иракчани скочиха на афганистанциЧакам с нетърпение да скочат на българи. Тогава ще се реши въпроса - да бъдем или да не бъдем.