64

Герб

преди 7 години

издигна пищова за да отсее протестни гласове, но сега се уплашиха, че протестният вот ще стане твърде силен - в рамките на 4-5 процента - и то без да имаме предвид гласовете за марешки и "не гласувам" и искат да го изтеглят.

63

Пищова се отказва

преди 7 години

а освен това е креатура на Бойко - от самото начало обяви че на втори тур ще призове да се гласува за Цачева, защото Бойко за него е единственият мъж.За това по-добре да се гласува протестно за Марешки. Така ще покажем, че искаем да ни намалят горивата и лекарствата.

62

ДПС издига Ореха

преди 7 години

Дпс застана зад Орешарски! Ами сега! гласувайте за Каракачанов!

61

Garrincha

преди 7 години

Лично аз ще гласувам за Митю ! На фона на другите ***, Митю е като месия !!!

60

райчо

преди 7 години

време му беше на пищова да се поаучи от притчата за свраката,като намери кокалчепреди да голапне кокалчето първо го мерила на дупето си ,за да е сигурна че ще може да го изсереищова не премери кокала дето искаше да хапне и със закъснение разбра че тая работа не е за простаци като него и авера му

59

Анонимен

преди 7 години

edinstvenia kandidat na koito,ob6taniata my sa realni i sega kakvo.okaza se 4e ako se otkaje toq,nema da ima za koi da se glasyva? vpro4em ostanalite za koito i da se glasyva vse edni interesi te zatitata samo ne i na naroda

58

аха

преди 7 години

оказа се, че пищова не е глуп***к

57

АХА

преди 7 години

ОКАЗА СЕ, ЧЕ ПИЩОВА НЕ Е ***.

56

koroin

преди 7 години

Майтапа настрана , но с това задължително гласуване и с тези дилеми около квадратчето не подкрепям никого Пищова щеше да събере доста протестен вот което не се хареса на кукловодите защото мижавите 1-2% на Пищова може да се окажат жизнено важни. Затова сега ще го самоотеглят.

55

Българка

преди 7 години

Бра2о Митьо!!! Пич си ! Ти единствен каза ИСТИНАТА !!!! Всички други са мекерета

54

Пижо

преди 7 години

При това управление и при тия управляващи в тая държава освен да се краде нищо не се прави а вие българи искате ли още те да ни управляват

53

до Анонимен

преди 7 години

Никога няма България да излезе от тинята до кат има такива продажници ;Не е допустимо да се харчат държавни пари за злостна пропаганда.Това което се случва е олицетворение на купуването и продаване на гласове.Да ИЗ го позволява но не е морално.

52

М, да ...

преди 7 години

е проста и ганстерски гениална-----------------Далавера, Тарикатите как да източим държавата! Много гениално няма що! Не български патент разпространено е в ЕС особенно със социалните помощи! Междувпрочем закона го позволява! А тез в НС не са по малко тарикати и далавераджии, а и некадърници!

51

Горан

преди 7 години

Кризата е световна! В Щатите кандидати Тръмп и Хилъри, у нас Цецка и Радев! Добре са нещата в световен мащаб!

50

Горан

преди 7 години

Горкият наивник! Ама той поне не си трае! Като всичките останали кандидати, дето си участват в схемите и са наясно!

49

Анонимен

преди 7 години

Това го няма и в Румъния. мани... цирк пълен, ако не е трагично.

48

за прокурора!

преди 7 години

Схемата е проста и ганстерски гениална -хората на БСП респ. ген .Радев регистрират още десетина неизбираеми кандидати ,като ползват субсидията и медийното им време за обслужване на основния си кандидат -ген.Радев.

47

М, да ...

преди 7 години

Пищова пропищя от политик фантом: ЦИК да ме отпише, моля!----------------------Тази постъпка прави чест на пищова, който иначе по скоро ми простееше с изявите си на/като сътрудник на БЧервенКръст за закъсали момиченца!

46

Анонимен

преди 7 години

за разлика от друтите,Пищова,колкото и да ви е смешен,е честен и не е мошеник.Пич си е.

45

Анонимен

преди 7 години

Защо държавата дава пари за президентска или парламентарна кампания???Всеки сам трябва да си финансира мераците за това или онова,а ако има спонсори,те публично да бъдат обявени за да няма после лобиране в тяхна полза.Останалото е кражба на едро за сметка на народа.