32

Анонимен

преди 7 години

Искам да видя снимката му и в профил.

31

Анонимен

преди 7 години

Те всички така казват ...

30

престъпник

преди 7 години

Мълчи като комунист на разпит.

29

Луцифер

преди 7 години

До Жоро 20 Червенушко , очевидно черепа ти е пълен червени fekalii Даже написаното ти вони! Не пиши повече! Пощади поне твоите съмишленици...

28

Луцифер

преди 7 години

За 50 г. съвеЦкят сОюз с активното инженерство на КГБ създадоха в България червени мутанти наричащи се комунисти (!?), които са най искрени и върли патриоти на путинова Раша! Плачевното състояние на родината ни е благодарение на тяхната активна предателска дейност. Другаря петър димитров е емблематична фигура в в червената армия родоотстъпници. всички до един (!!!) супер богаташи.

27

Анонимен

преди 7 години

Титанът на мисълта и словото верно нищо не знае и никога не е знаел - затова другарите са го направили министър! Тия които знаят не чакат на Партията.

26

Анонимен

преди 7 години

Bil ministur I NISHTO NESNAE. E DA NE SE EPOBURKAL? GLEDA LOSHO!

25

Анонимен

преди 7 години

Мотайте се, мотайте се, но не забравяйте че лихвите си текът! И не се надявайте на нищо - делото е арбитражно! Значи пропуски няма, и не ги търсете!

24

тя

преди 7 години

Ни чул , ни видял , а бил министър!

23

Жоро

преди 7 години

Не знам как точно се определя какво е истина. НО със сигурност ще съм радостен да стигнат по-надалеч от АЕЦ Белене. Едва ли това е проблемът на България при положение че вече имаме близо 20 милиарда взет държавен заем, а пък ги съдят за 70 млн. лева.

22

Гошо

преди 7 години

И на тази комунистическа отврат няма Цацата да му направи нищо. Само пушек в свирката.

21

Анонимен

преди 7 години

До комуниста Жоро Ти си олицетворение на това че комунист е диагноза, *** и се прегледай докато е време!Така наречените американски централи не са американски, а офшорни, заробването на българския народ с тях е извършено от Р.Овч които през 2005 заложил сметките на всички български потребители за удовлетворяване на офшорните собственици на централите, а заедно с П.Димитров заложиха България в интерес на Русия, за което пак ще плаща народа. Когато истината говори комуниста да мълчи.

20

Анонимен

преди 7 години

Всички като този са такива, прибират едни пари, без нищо да знаят

19

Жоро

преди 7 години

Ако нямаше избори, едва ли щеше да стане това.Но като са почнали да продължават до край: Следващия да е Иван Костов заради американските ТЕЦ-ове! След това могат да извикат и ликвидаторите на ТКЗС-та и т.н.

18

Ах, виж ти

преди 7 години

сега си вземам стъкленото кълбо и... казвам ви, ще го осъдят, но... той пък ще осъди България в Страсбург!!! Нашата съдебна система не работи по законите, но това не е новина, нали

17

Анонимен

преди 7 години

Лицето на крадливия БСП екс-комунист. Върнете ги пак на власт тея.

16

Зозо

преди 7 години

Защо само този? Ами Р. Овч., Станишев? П. Димитров е продал на безценица стария /чисто нов/ реактор и СМЕЛО поръча нови реактори без да има пари да ги плати.

15

художника

преди 7 години

В интервю по ТВ по повод президентската кампания на *** Нинова и беше зададен въпрос.- Да определи с една дума последните кабинети на БГ. Ето отговора й!Борисов - ТрагедияСтанишев - успешен ???Орешарски - недоразумениеБорисов - УжасТези хора в момента пак ни обещават "светло бъдеще", а не могат да излязат от партийните си пристрастия, демек за народа въобще не им пука.

14

ни съ знай

преди 7 години

Дали не си си помислил вече,че прокуратурата ни е поръчкова.Грешиш!Продажна е!

13

Анонимен

преди 7 години

Нормално е да отрича,все пак е комунист на разпит.