28

Анонимен

преди 7 години

Това поне показва допитване, публикувано в британския в. "Гардиън"та кои се месят в изборите???И тия "младите" в трета младост като Хилъри ли са?Те наистина само за отвъдното си мислят вече....

27

Анонимен

преди 7 години

"предпочитат гигантски метеор". Защо да чакате метеори или Йелоустоун като СС-36 "Сатана" ще ви свърши същата работа. Само кажете кога я искате.

26

Анонимен

преди 7 години

Вееме е за една северноамериканска пролет значи. Може и една цветна революция, конкретно в случая червено-бяло рае със 52 звезди на син фон.

25

Циник до 28

преди 7 години

Бе не знам....вече "запролетиха рязаааните в бивша Югославия"...пробват и Украйна ..ама Путин е още млад, и амбициозен...земат да запролетят Албания....Хилари ще продължи да следва курса на орка Обама , което ще ни донесе още мнооого мизерия

24

Анонимен

преди 7 години

До ОТ КЪДЯ НА КЪДЯ ?......................Руснаците натискат копчето и за има няма 30 минути там ще се стопли................Руснаците отдавна са те натиснали по главата, там където би трябвало да имаш мозък и са ти го истискали като цирей!

23

ОТ КЪДЯ НА КЪДЯ ?

преди 7 години

ЕЙ АНОНИМНИК! Знаеш ли как се изпращат?Руснаците натискат копчето и за има няма 30 минути там ще се стопли много рязко а после ще започне една много много дълга зима :)

22

До Циник

преди 7 години

Аз залагам на Балканска пролет щото е по близо до Русия а и лай.ата вече са забъркани в Европа и по лесно ще протече.

21

Анонимен

преди 7 години

Бе да искат и да не искат това един от двамата ще им се падне. Да го чакат метеора.

20

Анонимен

преди 7 години

До ОТ КЪДЯ НА КЪДЯ ?...............Путин, време е да им изпратиш няколко стотин ракети за да види..............По DHL ли да им ги изпрати бе, клоун? Защото на собствен ход ще се пръснат още в силозите!

19

ОТ КЪДЯ НА КЪДЯ ?

преди 7 години

Путин, време е да им изпратиш няколко стотин ракети за да види това тарикатско племе какво е АПОКАЛИПСИС!

18

Циник

преди 7 години

Хилъри е определено ПО-ГРОЗНИЯ вариант! Не , че Тръмп е цвете за мирисане......ама с Хилари какво да очакваме - "Африканска пролет"??? Или балканска такава??? Тръмп поне обещава да се справи с козее*ачите - пак е нещо! Политиката на Орка Обача за 8 години ви донесе само неизброими кризи..безмислени войни....И АБСОЛЮТНО НИЩО ДОБРО! Дайте и на Тръмп шанс да го скиваме какви ла*на ще надроби!

17

Прекрасна статия!

преди 7 години

Прекрасна статия! Благодарение на нея всички ние намразихме САЩ, НАТО и обамовата Хилъри, станахме русофили и заобичахме Путин, Тръмп и Русия! И гледаме само Россия 24!

16

шанс за промяна

преди 7 години

Ако американците изберат Доналд Тръмп, ще имат шанс за промяна. Ако изберат Клинтън, тя ще продължи тотално провалилата се разбойническа политика на Обамата.

15

Наблюдаващ

преди 7 години

Какво странно съвпадение. Точно това е и цялата доктрина и политическа линия на САЩ. Апокалипсис. Доста прозорливи младежи. Или не точно прозорливи... ?

14

17

преди 7 години

Защото това е политически коректното. Тези статийки са за промиване на мозъци, не са информация.

13

Доообрееее

преди 7 години

Проучването е правено в гей-бар в някое "афроамериканско" гето :) И там е като в БГ-то. Повтарят резултат, който устройва мафиотите и после оФцете не мрънкат, когато им назначат Прецедент.

12

Анонимен

преди 7 години

А защо, след като 1/3 от тях предпочитат същото пред Хилари, в заглавието е упоменат само Тръмп?!

11

:)

преди 7 години

Ако им се мре на дебелите ни приятели от САЩ, да гласуват за Килъри. Тръмп е *** и мошеник, но е 1000 пъти по-добрата опция. Килъри е луда, зависима и лош човек. Толкова по въпроса.

10

Патриот

преди 7 години

точно апокалипсис ни чака ,ако тази психоПАТКА стане президент!

9

Анонимен

преди 7 години

МИ ДОБРЕ ИМ Е ТАКА, ДА ПРАЗИТИРАТ ВЪРХУ ДРУГИТЕ ПО-МАЛКИ И ПО-БЕДНИ ДЪРЖАВИ И ДА СИ ЖИВЕЯТ В СМЪРДЯЩАТА АНАРХИЯ!!