31

Американ

преди 7 години

До Men(31)И като се събудиш, ще си се попикал..с тия пари.

30

Men

преди 7 години

1000лв за 3 дни в хотел с евтино плюскане и чалга, не благодаря. За тия пари две седмици по късно ще ида на ваканция за 1 седмица с цялото ми семейство в някой приятен ски курорт в Австрия.

29

Анонимен

преди 7 години

И я помислете кои са тези дето пръскат по 1000 лева на калпак за нова година . Явно държавните упавници са се забравили съвсем.

28

Ееееххх..,

преди 7 години

Какво става българиноооо? Докато ти блееш,броят на тарикатите,които те ограбват се увеличава.Я погледни,колко твои обиржии пръскат пари залудо! Щастлив си,ако по празниците успееш да спретнеш няколко пържолки с туршийка и бутилка винце и си доволен.Първенютата си живеят охолно за сметка на твоята сл япа търпимост.Щом това те устройва,бъди щастлив!!!!

27

Язе, Тизе и Онизе

преди 7 години

Никога няма да отида на хотел в България!!! Да си дам парите в такива места- не! Хиляди пъти предпочитам- сайт за селски туризъм, обява, директен разговор със собственика, запазване на дати и...получавам- отлично отношение, домашна храна, спокойствие, и истинска почивка! Когато платя на тръгване, ще знам, че парите ги е получил човек, който ги е заслужил истински- с честен труд, вежливост и отношение! Селата из Родопа планина предлагащи почивки, са повече от космите по телата Ви...

26

kurec

преди 7 години

Тез нашите мутробароковци съвсем изтрещяха. Давам веднага пример - 4 звезден хотел в центъра на Будапеща предлага огромна двойна стая срещу 504 лв за 3 нощувки с включена закуска и вечеря+безплатен wifi+безплатни безалкохолни напитки от мини бара. Самолетните билети до онзи ден бяха 180 евро,в момента са 195. Сами си направете сметката...

25

Анонимен

преди 7 години

мисля това,което мислят номер 1 и номер 3.

24

Анонимен

преди 7 години

мисля това,което мислят номер 1 и номер 3 !

23

До 22

преди 7 години

Морето в българия НЕ става за нищо!И аз съм горд че живея между мутри,крадливи и злобни индивиди,намусени хора,некадърни лекари,алчни полицаи и т.н.Не ми хвали страната на бай Ганьовсеки знае що за стока е;)

22

Анонимен

преди 7 години

Ще се напия и наплюскам в нас за много по-малко пари от таксите на хотелите в чужбина и в България.

21

до миле от Българка

преди 7 години

Много добре знаеш,че България е Прекрасна страна ! - то море,то планини,то минерални води - Чудеса ! Казвам ти го като горда Българка - обиколила съм света , имам двойно гражданство и собствена къща в Германия . В сърбия няма нищо ,в гърция за 10 000 евро става, но лъжете,че за 100лв ще получиш лукс и храна нормална .

20

Анонимен

преди 7 години

И лятото питах и сега питам, след като вдигат се цените с 30-40%, а качеството не мърда, дали се досещат накъде са тръгнали???

19

Дръндер

преди 7 години

Като има балъци да плащат, ще има такива, които да ги дерат!

18

Миле Китич

преди 7 години

До БългаркаАми ходи в Белград, не в селата около него. Обиколи ул. Складарска и заведенията покрай реките Сава и Дунав. Храната там няма аналог тук. Ако в Гърция ти е направило впечатление само размерът на ТВ-то в бунгалото явно не си излизала от къмпинга. Всеки си има глава и да си решава къде да си харчи парите. И не необходимо някой да му плаща, за да хареса нещо извън България. Разни хора, разни идеали.

17

До Един

преди 7 години

поне имаме жени, а ти с мъжете явно си на друга схема, тебе те водят.Щом ние сме м.ухльовци явно ти си м.ухла

16

Един

преди 7 години

Аз ще ви кажа кой ги дава тези пари- м.ухльовците които са под чехъл. Жена му тропнала и той спестява 3 месеца . Познавам няколко такива ,пичове са но много си слушат жените.

15

Бай Ганьо

преди 7 години

Много предпочитат да седят в къщи на щайги от праскоеи, но в гаража да има Mercedes. С една дума: Бай *** обича да се изхвърля - затова ни удрят сатъра.

14

DIDI

преди 7 години

До НикМи то дори не е пир,във Велинград най-малко!Наливат алкохол от бидони,храната е кошмарна,обслужването е като през соца.Кой е тоя луд дето ще им метне парите си ей така,трябва да ги е крал.

13

user

преди 7 години

Аз ще си го празнувам вкъщи, ще си направя една хубава трапеза и ще правя каквото си поискам. Няма да дам 1000 за глупости въпреки, че мога да си го позволя. Човек сам решава какво да прави с парите си. Ако е решил да ги прежали ... защо не.

12

Таня

преди 7 години

Малко са се поизхвърлили с цените в тази статия. В сайтовете за колективно пазаруване вече има доста оферти за Нова година с доста прилични цени