41

Венета

преди 7 години

На предателите български не разчитам, но моля Господ Валония да не бъде купена. И това го искам не заради себе си, а заради децата ни.

40

Наблюдател

преди 7 години

Както е текущата практика Меркел ще дръпне ушите на обслужващия всички пудел Боко и той ще подпише каквото и да му поднесат!

39

Анонимен

преди 7 години

И като паднат визите, какво ще стане по-добре за вас лично. Ще си намерите "високо" платена работа на Форт-а, нефтените полета на Албърта, например. След като дори за местните тя е недостъпна ??? Или ще се заселите в Северните полета и ще се кокурирате с белите мечки :-)?Както казва циника, кризата е голяма, но за сметка на това е продължителна :-). И в такива моменти никой не пуска фандък на никого просто ей така "свободно" :-))).

38

Циник

преди 7 години

Лелеяното отпадане на визи - е моркова на пръчката пред носа на магарето! Изстрадалия народ се хваща и за сламка с надеждата за по-добро бъдеще - "заслугите" на Боко са нулеви.Но така е по- леко, и по- лесно! Какви други ужасии носят за децата ни тези подли, гнусни съглашения - не е важно! Важното е да преодолеем утрешншя ден - па после ...СЛЕД НАС..И ПОТОП! Мда....народа е толкова лесно предсказуем!

37

мечо кух

преди 7 години

Бог да поживи валонците

36

Цирконий

преди 7 години

Нали тиквата каза, че благодарение на него падат канадските визи ?!?

35

Анонимен

преди 7 години

Нали това ви казвам, че ако някой иска свободна, а не "свободна" търговия нещата са прости. Ако не иска, нещата стават други ;-). Тоест несвободни.

34

Циник

преди 7 години

Пхахаха.......свободна търговия..подпис...подпис...Прав сибратле - тотално си наивен!Наистина е простичко :-)

33

Анонимен

преди 7 години

trade.ec.europa.eu/doclib/docs/2014/september/tradoc_152806.pdfЕто ви оригинала, стига сте писали алибалистики. Това чудовище от над 1500 стр. ли е "свободно" споразумение ;-)?Свободното споразумение е от един ред, а не 1500+ страници !И реда е:Търговията е свободна.Подпис:Подпис:Дата:Другото са приказки за наивници и от двете страни на океана.

32

Циник до 35

преди 7 години

Ще ми се да вярвам, в някакво възмездие....но това за мен е в сферата на героичното фентъзи! Истината е много по-грозна! Меркел и приятели ще продължават да се гаврят с нас - и накрая ще се наслаждават на подсигурени старини! Този строй е вече в края си - няма вечно растяш профит! Стагнация по всички фронтове! Лошото е , че няма измислен следващ....па камо ли по-добър! Заформя се нов робовладелски - върхушката държи милиардите - и ще прави каквото си ще!

31

До циник

преди 7 години

На Хитлер къщата явно няма да я съборят, но на меркел се хващам на бас от сега.. Ако това за синдикатите е вярно, къде са нашите а и европейските такива? Всичко е предадено и продадено. Ще има възмездие дано да го доживея само..

30

Нико

преди 7 години

От 19 години чакам да паднат визите за покана на сестра брат родители купища документи месеци чакане и накрая отказ не знам и да отпаднат визите кой ще тръгне за насам при положение че за европа визи няма а тука работа все по трудно се намира а пътя цените времето

29

Циник до Канада

преди 7 години

Мне....за съжаление страната е само една - The big Money останалото са близалки за дечицата!

28

От Канада

преди 7 години

До *** до "От КаПри договорите има две страни

27

Циник до "От Ка

преди 7 години

По голяма глупост - скоро не бях чел! Канадци са и тези, които са съставили СЕТА това поредно предателство на човечеството! В света на големите пари почтенноста е САМО ВИЦ!

26

От Канада

преди 7 години

Канадците са почтени до наивност и е проява на провинциализъм и комплексарщина да се иска на хартия да се пренася обещанието на премиера. Вярно, че последното, което може да се каже за Борисов, че е джентълмен, но джентъменската дума още съществува в демократичните общества

25

Кирил Софийски

преди 7 години

За чик са ни тия облекчения на визи ?!?! За да станеме бунището не само на Европа а и на Америка! Погледнете и сега с какво се храниме! Всичко с истекъл срок или забранено в европа! Вместо да отиде в екарисажа, се препакетира от наши "бизнесмени" и залива безпроблемно магазините ни ! Ако се продадеме ,за ненужните ни визи, към тези *** от ЕС ,ще се добавят и тези от северна Америка! Това ли е целта ви ?!?!

24

Циник до 27

преди 7 години

Ще ме прощаваш....ама не е баш така! Който търси - намира! Друг въпрос е ако те мързи да се осведомиш!Die jüngste Generaloffensive des Neoliberalismus: CETA und TTIPЕто ти един Мат'рял, който доста точно обяснява за какво иде реч.Можеш да го намериш в един от блоговете на Huffington Post! Иначе в едно си прав - разбрал не разбрал всеки пише...Чукча не читатель! Он писатель!

23

Анонимен

преди 7 години

Никой не знае какво е точно СЕТА но всички се упражняват върху темата. Особено путинофилите. Изглежда не разбират че България освен до 500 млн пазар в ЕС така ще има и достъп до още 35 млн население в Канада.

22

Циник до Българина

преди 7 години

Браво...един от най-точните коментари досега!ГМО - тата са само върха на айсберга! Много по-страшните последици са други - отнемането на глас на профсъюзи, работници и т.н. В Германия запознати по отблизо със съдържанието на споразуменията - стигат дотам да говорят за "ново робство" в което малкия човек ЩЕ ПРИНАДЛЕЖИ на едрия капитал! А Меркел и & са гробокопачите на Европа - която ще бъде декласирана до презморска американска губерния!