79

Оставка на Митов

преди 7 години

NOW !

78

Къде е реакцията

преди 7 години

на България ???

77

Гърция не е България

преди 7 години

Казах !

76

sid

преди 7 години

Ами в теста се посочват и български градове и това ли е грешка в превода ,а нашите политици къде са?Може би трябва да спомене и София за да се включат нашите умрели депутати.Интересува ги само какво става до тяхната врата.Цяла България кучета я яли.Къде са ни лайн..яните депутати,които виждат България само по избори.

75

Анонимен

преди 7 години

Bravo na garzite reagirat pravilno ne kato nas da se podmasvane na turzite da se otegraschtat s erdogan a da plurm putin sa tova bg schte e nai bednata unijena v eu garzite 380 miliarda ot brd bes da zeluvat merkel i snasvat iskasvsnista ns erdogan vidantiizi no gordi ne smadsni kato balgarite i besrasli4ni

74

Ангел

преди 7 години

Така така.Точно това искам да чувам от Устата на Ердоган.Само при такива желания от него Великите сили ще има оправдателна причина да заличат него и ск.апаната му държавица от планетата земя.Само така ще замлъкнат и ЕвроТолерастите които защитават Ислямизацията на Европа.Путин ще е приятел с Ердоган до когато ЕС не отмени санкциите срещу Русия!!! 7 Войни е имало между Турция и Русия .Няма начин да няма и Осма, този път последна!!!!

73

До 99

преди 7 години

До аникАми, да...защо да си разваля отношенията?Нали му връща поддръжници на Гюлен.Иначе, българинът мрази Турция и Ердоган, но подкрепя Бай ***, който му връща поддръжниците на Гюлен.Е, това ако не е шизофрения, здраве му кажи!

72

Тишина

преди 7 години

Гърция реагира на момента, а нашите държавници, начело с великия Бай ***, мълчат като риби! Даже връщат на Ердоган, противници на режима му, да му правят мили очи!Нещастници! Мишки!

71

юбералес

преди 7 години

Гърците защо обръщат внимание на тоя ***. Тръгнал с пръдня боя да прави.

70

аник

преди 7 години

Е защо да реагира точно сига ли да си разваля отношенията с Турция

69

1

преди 7 години

Ми да вкараме света в пределите на Турция? Тоя е огромна заплаха за Турция и за света, ама света само гледа сеир, щото още не му е подпалил черджето!

68

Анонимен

преди 7 години

Османската империя е не само втори Рим, но и е повече от първия Рим. Това твърди Стоян Динков, който е автор на новопубликуваната книга Османо-римска империя, българи и тюрки от издателство Сиела.Представени са факти, малко дискутирани, напълно отхвърлени или изобщо неразглеждани от официалната историческа наука в България.

67

УМЕН ГУЩЕР

преди 7 години

Аз сам Византийски българин бе що ме плюеш

66

БКП на КПСС

преди 7 години

Когато се приема християнството, са избити над 100 000 българи. Тази религия е наложена насила от Византия. Налага се една азбука, която е на базата на стара писменост, създадена през 4-ти век. Прабългарите са използвали друга писменост тюркските руни. От тях са взети няколко знака и са внесени в азбуката.Източник: книгата Османо-Римска империя, българи и тюрки

65

до: 109

преди 7 години

Бъркаш се , админа е християнизиран/побългарен ром(Дасикане Рома) тоест противоположното на това което твърдиш , много пропуски има в История на България

64

Анонимен

преди 7 години

Ей не спряха да ни занимават с тоя ... егати глупостите ... Кой го интересува освен Али реза и компания ...

63

Cev

преди 7 години

Do bay Stamat No97Ti nali si dade sterkata si jenasi maykasiDa gi ebat Turtsite ti nemojes da ebes a turtsite ti pomagat te sa ti pomagali i na dyadoti v prodaljenie na 500 godini

62

Батко

преди 7 години

Отрязаха го за европа и си показа същността . Ердо и *** са бивши импирии и ги сърбят ръчичките да пипат където са пипали НО идвамата са си намерили майсторите

61

Анонимен

преди 7 години

А други историци смятат, че туркия трябва да се заличи, а територията и да се раздели между хората, които са тъпкали векове наред.

60

Анонимен

преди 7 години

А къде е българската реакция, питам аз, след като той споменава и Кърджали и Варна? Къде са българските политици, които да защитят националния интерес. Щото то да си политик и управник не е само да подписваш каквото ти хвърлят от Европа, а и да пазиш това което по някаква случайност народът ти е поверил. Така че какво ни пишете за Гърция как е реагирала, обадете се във Външно и ги попитайте как е реагирала България!!!