14

Анонимен

преди 7 години

От тази снимка не става ясно кой играе първи за топката но за сметка на това има други от друг ъгъл където се вижда че Йоргачевич вече е пипнал топката преди Йорданов да я докосне с крак. Вярно, че съдията няма снимки или видео да гледа ама поне хората, които коментираме можем да си направим труда да потърсим малко информация преди да плюем този или онзи. Грешка на вратаря, че излезе за тази топка и на защитата, че нямаше кой друг да играе с нея безопасно.

13

Ко не чу?

преди 7 години

Ко не чу ?

12

Стар Левскар

преди 7 години

Майкъл , ти си пълен *** !!!

11

Гонзо 1948

преди 7 години

Защо ми триеш коментарите бе гОШКО- ти си го написал в заглавеито, ама вратарчето не е такъв , а ти си такъв !

10

НЯКОЛКО РЕДА

преди 7 години

ИЗРАЖЕНИЕТО НА ЛИЦЕТО НА ВРАТАРЧЕТО, ПОКАЗВА , ЧЕ СЕ СЕЩА ЧЕ Е ИЗПРЕВАРЕН ЗА ТОПКАТА ВЕЧЕ. ДРУГО ОБАЧЕ НЕ МИ Е ЯСНО. В НАКАЗАТЕЛНОТО ПОЛЕ ПРИ УДАР НАСОЧЕН ТОЧНО КЪМ ОЧЕРТАНИЯТА НА ВРАТАТА - ВЕЧЕ НЯМА ПРАВИЛО НЕУМИШЛЕНА ИГРА С РЪКА ! ДАВА СЕ ДУЗПА И КАРТОН ! ЗАЩО ТОГАВА СЪДИЯТА СПЕСТИ ОНАЗИ ДУЗПА ? ДАЛИ РАВНИЯ РЕЗУЛТАТ НЕ ОБЛАГОДЕТЕЛСТВА ТРЕТИ ОТБОР ?

9

Прав е

преди 7 години

Абсолютно точен и обективен коментар! А че вратаря ни сгреши се видя от 100 км, топката излизаше в аут, ама нашия тръгнал да я лови и я хвана, ама хвана и крака на противниковия играч и накрая се хвана за палците!

8

Анонимен

преди 7 години

Тия като дрънкат цска било ловеч що не са ьа тяхно уточние има литекс във в група зарад тях *** след две години ще ревете ако не изревете за купата скоро само литекс само цска

7

Анонимен

преди 7 години

Две трябваше да са ам втората сия спести що ли питаите боби

6

Го4о

преди 7 години

И все пак Йоргачевич игра за топката и пръв стигна до нея!

5

лупи

преди 7 години

Тая държава се напълни с експерти, анализатори и ***.и

4

НИКОЛОВ

преди 7 години

До Цска умря :Вие , феновете от Подуене да си седнете на *** !!! Стига сте давали оценки на другите отбори !!! Вижте своя !!! Вече 75 години сте пристан и прикритие на убийците от ДС , по тяхна мярка само интриги и провокации правите в България !!! Като излизете извън Калотина всички ви разгадават и там ченгетата не могат да ви помогнат !!! Гледайте си кварталното отборче и мислете как да се отървете от ДС !!! С тях никога няма да станете голям отбор като ЦСКА !!!

3

Анонимен

преди 7 години

Явно съдията е искал да се подмаже на дсселяндура шофьор.

2

тррт

преди 7 години

По голем гъсс от майкела не знам да има. Тоя е титанично ***. Чичо Мито е възпитаник на Сорбонатан в сравнение с майкела.

1

Xxx

преди 7 години

Майкъле,много си оборотен по медиите,много лесно даваш квалификации кой какъв е,а само, ако можеше да се видиш отстрани каква карикатура си!