72

New Pakistan

преди 7 години

В New Pakistan такива новини ги наричаме расистки и не допущаме да се разпространяват и да тровят населението.

71

Анонимен

преди 7 години

И как ще докаже че е изнасилена ?Онея могат да кажат че тя ги е изнасилила а човека с камерата е искал да снимапорно филм със садо-мазо .Оператора защо не е бил изнасилен тогава ?

70

Пълнолетен

преди 7 години

Не казват, но тия тримата са били точно непълнолетни (15-17 г.) нерезчета.Репортажът се е опитвал да ги покаже като нещастни дечица, мизерстващи извън родината си.

69

Анонимен

преди 7 години

Какво ѝ става на авторката Василева, тц, тц, може ли да пише такива неща, това не може да е вярно, къде отиде толерантността и мулти-култито ?

68

Evrotolerant

преди 7 години

Ne e vyzmojno! Afganskite bejanci sa mirni hora, izpovqdvashti religiqta na mira, lekari, advokati i astronavti! Vie ste rasisti i putinovi podlogi!

67

Коментатор

преди 7 години

Французите навремето колонизираха и направиха прекрасна инфраструктура в толкова изостанали държави. Сега самите те биват колонизирани и тяхната инфраструктура и култура градена с векове се сгромолясва. Ирония на съдбата...

66

Анонимен

преди 7 години

До АнонименДано да имаш дъщеря на 16-18 години и да я спипат привечер около лъвов мост.

65

Андерш

преди 7 години

До Анонимен 59И какво му беше на Брейвик?

64

Анонимен

преди 7 години

Ами ако си е поискала сама ?

63

А1

преди 7 години

Може и да са я изнасилили, но по либерално-демократичен начин!Вината е на френските власти, че не са осигурили по една коза или овца на всеки бежанец от мъжки пол в лагера!!!Тъй че изнасилената преводачка (дано да е имала застраховка - изнасилване) да съди властите за този пропуск.псБаба Меркел скърца със зъби от завист, че са я пропуснали!

62

Анонимен

преди 7 години

в гето само с охрана,може и от местни,другото е наивност,а да нямат екип да ги чака на излизане още повече

61

Анонимен

преди 7 години

До онбашиятаВсеки, който се "изнесе" е предател на България, хич да не се прави на полиглот, сигурно хилядите неграмотни сиrани знаят чужд език, или пък турците са завършили английска филология. Изнесоха се основно децата на комунистите - редови и функционери, защото по линията им беше известено, какво се готви на България и те, както винаги предателски, се спасиха. Тук останаха големите бандити, мошеници, нагли крадци и фурнаджийски лопати, и ДС-агенти - "дисиденти"...И наивниците, хак им е!

60

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 62Е, тя и *** също "се е обичала" с биологичния ти баща, п реди да се срещне със съпруга и. Лошо нЕма.

59

Анонимен

преди 7 години

Като го хванат... цевта на менгемето и с тъпия трион......

58

Анонимен

преди 7 години

Все едно пък че християните хич ама хич не се изнасилват

57

Родолюбец

преди 7 години

Германистанците вече са свикнали, явно много им харесва.

56

Анонимен

преди 7 години

еми значи и тя си е афганистанка в крайна сметка - какъв е проблема - може да са се обичали

55

злато

преди 7 години

Когато с лъжица търсиш изгубеното и откриеш нещо необяснимо, е много сходно, с това когато искаш отново да имаш изгубеното на всяка цена,но се изгубваш в липсата му

54

Анонимен

преди 7 години

59, кога християни са изнасилвали преводачки, особено в Кале? Изопачаваш и манипулираш фактите, па и приканваш Всевишния на диспут!

53

Анонимен

преди 7 години

Нима християните не изнасилват? Нима в страните с най-висок стандарт няма зверове- за справка Брейвик. Елементарно е да се търсят религиозни причини. Защото не всички хора са човеци, но всички деца по света са еднакви и това, в което се превръщат по-късно е дело на системата, в която живеят. Докато по света има крайна бедност и беззаконие, децата ще се превръщат в чудовища, а виновните за това ще живеят в лукс. Обърнете се към вашия бог и го попитайте защо е така. Чакам отговори...