20

анонимен

преди 7 години

нищо не искам от сащ и канада достатьчно ни морят бьлг производители идоктори храна вьздух вода

19

кръстоносец

преди 7 години

до 17то щото сега изобщо няма гмо и ти въобще нехапваш такова. просто ще ти го натрапват по-явно от досега.до18Всеки е такъв какъвто се чуства. Бягат само страхливците.

18

алуминий

преди 7 години

Антирекламата също е реклама.

17

Конспиратор

преди 7 години

От робство в робство...това е съдбата човешка. мигранти, ислямисти, демонократи, комунисти, атлантици, европейци, китайци...все едни и същи са тези, които дърпат конците. А обикновенният човек от робство бяга и в робство влита бягайки. От протести полза имат само ...същите, срещу които си мислите, че протестирате.

16

Анонимен

преди 7 години

Сега протестират малко хора, но като дойдат ГМО храните и започнат да се раждат деца с две глави, тогава ще писнете ама ще е късно.

15

Анонимен

преди 7 години

Че в България как е? Кръгът Капитал (Прокопиев) срещу квадрата Пеевски.

14

Анонимен

преди 7 години

СЪЩОТО Е И В САЩ. ЗАД ХИЛАРИ СТОЯТ ГОЛРЕМИТЕ ЕУВРЕЙСКИ ФИНАНСОВИ КОРПОРАЦИИ, ЗАД ТРЪМП - ЕДРИЯТ ИНДУСТРИАЛЕН КАПИТАЛ (пак евр. разбира се.)ВСЪЩНОСТ ТЕ УПРАВЛЯВАТ, ПРЕЗИДЕНТЪТ, МЪЖ ИЛИ ЖЕНА, БЯЛ ИЛИ ЧЕРЕН, Е САМО ЕДНА ФАСАДА.

13

концерни и картели

преди 7 години

Знаете ли какво е ERT и какво е AMUE? Това са инициаторите за създаването на ЕС и тези, които изработват европейските закони за т.н. "Европейска комисия". ERT са 50-те най-големи европейски концерни и картели. Те се грижат за "свободното" придвижване на капиталите, на продуктите, на работната ръка и за общия пазар. Господата от AMUE са, както вече се сещате, лобиистите на големите европейски банки. Те направиха еврото и се "грижат" за него. И двете организации са много потайни и едва ли ще откриете информация за тях.

12

Анонимен

преди 7 години

Сигурно ако питат тея десетина човека за какво протестират и те няма да знаят...

11

Анонимен

преди 7 години

Борисов го прилъгаха с падането на визите за Канада. Сега ще подкрепи споразумението срещу обещания, които слушаме вече четвърт век и отново няма да бъдат изпълнени. Ако беше политик на място, Бойко щеше да каже "ще подкрепим СЕТА едва след падането на визите за Щатите и Канада", дотогава - вето.

10

Анонимен

преди 7 години

Простират 9 човека и 8 жени. Голям протест няма що.

9

Циник

преди 7 години

Двете споразумения водят след себе си много завоалирани заплахи .Неслучайно Всички преговори са на "затворени врати" ! Най-общо - всичко в името на трансконцерните...големия капитал...В УЩЪРБ НА ПРОСТОСМЪРТНИЯ ЕВРОПЕЕЦ! Генноманипулираните посеви...меса и т.н. са само "допълнителна екстра" Именити аналитици смятат, че всъщност става въпрос за отмяна на огромна част от социалните придобивки на европееца...майчинство ..отпуски...заплати ..профсъюзи...всичко е застрашено...Иде реч за тотален дикта

8

Наблюдаващ

преди 7 години

Тези дето пак дуднат и бълнуват нещо за русофили и Путин наясно ли са въобще какво е CETA и какво е TTIP...? Какъв Путин и какви 5 лв. когато цяла Европа се постила като килимче на САЩ и Канада? Пийте си хапчетата по-редовно. Тези 15 са от неспящите, а протестърите всъщност си почиват, защото в момента България е в правилно oдyпената поза.

7

Анонимен

преди 7 години

Днес е вторник всички бьлгари са на работа до 5 часа, турците са по селата, ромите по кофите! А тия 15 човека са излезли да протестират е тьй колко да подишат вьздух! Значи са платени оборотни протестори!

6

До 1

преди 7 години

Коментарът ти показа, че си схванал най-важното Даскале! Браво. Точката достатъчно закръглена ли е?

5

Анонимен

преди 7 години

15 русофилчета са излезли на протест! И тия 15 душички са уния тролчета коити по цял ден висят по сайтовете за да благославят колко е велик лили путий!

4

Анонимен

преди 7 години

Белгия и Румъния засега се опъвали, имали въпроси, което си е нормално."Нормална" е и позицията на нашите YES-овци. Ние нямаме въпроси, то и няма как да питаш за нещо, което не разбираш. Ще го подпишем като едното нищо и за НИЩО!*** и предатели, това са политиците ни!

3

КРАСИМИР ИВАНЧЕВ

преди 7 години

Е ЗА ТОВА ЩЕ НИ НАТРИСАТ И МИГРАНТИ И КАКВО ЛИ ОЩЕ НЕ.ЕТО НАГЛЕДНО КАК ИЗРАЗЯВАМЕ МНЕНИЕ.15 ЧОВЕКА. В ПОЛША ИЗЛЯЗОХА ХИЛЯДИ.НА МАСА СМЕ ГОЛЯМА РАБОТА .

2

Венета

преди 7 години

Не е вярно - информация има, но ние свикнахме да си мърморим в къщи или по заведенията. Сякаш всички сме засегнати от синдрома "от мен нищо не зависи"... И може би не е лъжа...

1

Анонимен

преди 7 години

Нойски или Ньойски.....