15

не гласуващ

преди 7 години

Интересно как са стигнали чак до Русе. за чий ни е тази Ограда и и Европейска гранична полиция.Тезе са преминали незаконно границата а онези десетки хиляди които всеки ден я нарушават за какви се считат или те си плащат..Избирателно се връщат в Турция на явна смърт които не си платят.

14

GRANI4AR

преди 7 години

OT NA6TA GRANICA I PILE NEMOE DA FRAKNE.... TIQ SA KOPALI TUNEL POD GRANICATA SAS SIGURNOST

13

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 12 STIGA STE KOMENTIRALI KATO SELSKI KLYUKARKI :))) HELIKOPTERA GO VARNAHA NA SLEDVA6TIQ DEN A ZADARJANITE SLED TRI MESE4EN SROK NA ZATVOR ZA NEZAKONNO PREMINAVANE NA GRANICA 6TE SE VARNAT NA TURCIQ. TOVA GO KAZAHA GARCITE OFICIALNO. GOLEMI BALACI STE ZNA4I

12

М, да ...

преди 7 години

Последно, моля ако знаете напишете! На кой ГоспоДар слугува Герберското безуправление/анархия начело с/за параван Боко -Ердоган, ЕС /Брюксел-Меркел/, САЩ !?!

11

anonimen

преди 7 години

всеки ден позор след позор да предадеш хора на сигурна смьртзатова на 6 ноември поне малко да намалим щетите аз сьм за ген радев

10

Анонимен

преди 7 години

да разбираме значи, че "бежанците" идващи от африка желаят българско гражданство и затова не ги връщаме ли .. щото по интервюта не виждам някой да коментира от бежанците че желае българско гражданство..

9

Анонимен

преди 7 години

Някой да е чул гърците да са върнали военните с хеликотпера.

8

Анонимен

преди 7 години

Поредната жалка и страхлива постъпка на пишман ербапа Борисов. За това ли сме в НАТО и ЕС, а всеки сатрап да може да ни прави на две стотинки !?

7

Анонимен

преди 7 години

С това предателство към откачалника Ердоган, Бай Буй показа, че е долен слуга и ***. Тези хора ще бъдат смазани пи затворите и убити. Дано да дойде човек у нас с достойнство и да осъди Бай Буй за всичко това!! И не само него а и Бъчварова която му асистира. На тези хора трябва да се даде подслон а не да се екстрадират. Въпреки свир,,ките на Бай Буй на Ердоган, онзи ден същият е заявил, че Турция трябва да си вземе земите в които живеят турци. Включил и България. Защо му смука кочана Бай Буй?

6

ПАЗАРДЖИК

преди 7 години

до демокрацията в бг 1990г наще граници и пиле неможеше да превръкне.а сега минават границите ни незакано.как е възможно или са заплатили на някои и спокойно си минаха границата ни.за мен това е доказателство че са подкупни наще служители нв границите ни.

5

Анонимен

преди 7 години

Поредна порция от жанра дълбоко гърло от страна на политическата ни класа към Ердоаня!!!!

4

Анонимен

преди 7 години

Поредното доказателство, че "правителството" на България е "независимо". Всеки, който иска може да командва Б.Б. - независимо дали е от Европа, Азия, Америка.При този лош материал извадката е показателна.

3

Анонимен

преди 7 години

Всички си я минават необезпокоявани тази граница все едно я няма!

2

лошо

преди 7 години

Къде са доказателствата че тези хора имат нещо общо с преврата?ей роби сме и такива ще си останем .....

1

123

преди 7 години

Това правителство и всички около тях са изградени и завършени ***.