36

Ангелова

преди 7 години

Доста е свалила - личи си. Но има още доста да се желае по отношение на бедра и седалище. Постигнала е добър резултат, но това не значи, че трябва да се спре до тук. Наистина е много важно съотношението, т.е. колко е висока. 85кг. са добре за жена висока 180см, но на мен ми се струва по-нисичка. Това което не ми харесва е, че щом е отслабнала веднага се е нашарила /татуировките/. И веднага се започва с големите деколтета и пошлостта . . .

35

Анонимен

преди 7 години

Когато в лицето си като нафтова печка, няма значение колко кг си.

34

Анонимен

преди 7 години

И преди и сега тромави бутове, дебели глезени, нулева грация. Тия неща ако ще и 70 кила да свали няма да ги оправи.

33

Зиг

преди 7 години

Някои хора по-долу бъркат операция на стомаха с пластична хирургия. При операцията на стомаха просто резултатът е по-малък обем и намален прием на храна. Това се различава от изрязване на мазнини. Лично познавам мъж, който си направи такава операция на стомаха и след година беше трудно да го познаеш. Свали поне едно 50 кила. Но и се срамува да отиде на плаж, заради висящите кожи....

32

до 33

преди 7 години

При хормонални заболявания или просто дисбаланс се трупа около корема и при мъже и жени. Мъж с тумбак е с понижено ниво на мъжките хормони, при понижаване на нивото на женските хормони се трупа в горната част, краката изтъняват. По-възрастните жени за нагледен пример. Трудно ще видите някоя без шкембе .

31

Да, зависи

преди 7 години

Зависи и от това колко е висока.130 - 45 = 85 кгАко е с ръст 170 см, трябва да се доизвае от кръста надолу още малко.Ако е висока 180 см, отслабне ли още, ще е като върлина.Задача 1 обаче е да си намери мъж, който я харесва и цени такава, каквато е. Успее ли да намери точния човек, много им здраве на онези, които я одумват.Постигнала е вече тегло, което не поставя здравето й в риск, това е от значение.

30

Зависи

преди 7 години

На сн.14, 15, 16 е вече гадже от класа, но наистина не е достатъчно слаба от гледна точка на критериите за манекенки, валидни в много държави - все още не е станала ко-Щрам-ба с вид на върлина и окачалка за дрехи.Само на сн.1 обаче има онзи вид, който би й отворил вратите на харема на някой шейх. Не само че няма да й прави забележка той, но даже ще й казва "Машаллах, ханъм! Я си хапни още баклава, че да хубавееш още повече!"Човек не винаги знае къде му е късметът!

29

Анонимен

преди 7 години

'бати и бидона

28

край

преди 7 години

До този от долу МНОГО ДОБРЕ го каза. Хубав беше часа в който го прочетох.

27

слаба, дебела, слаба

преди 7 години

Много мъже продължават да обичат напълнелите си жени. Много жени напълняват, защото не са обичани. Много пълни жени са щастливи и още толкова-нещастни. Много слаби жени са нещастни и т.н. Животът е шарен, хората също. Има и страшни хормонални заболявания, които трупат тлъстините предимно в ханша и бедрата и от това няма спасение. Хората трябва най-накрая да осъзнаят, че щастието идва, когато обичаш живота, себе си и околните. И се бориш за смислени каузи. Останалото е суета.

26

galya

преди 7 години

Има я, какво още да се желае, краката и като бут още, но иначе голямо БРАВО и на този резултат. Но има за доработване.

25

Анонимен

преди 7 години

Отслабването е напълно възможно, а кожата се прибира съвсем сама, ако не се е правило изсмукване на мазнини, тогава тялото няма как да реагира и кожата увисва. Аз съм виждал човек, който свали 50% от теглото си, над 60 кг и то на възраст 40 години и нищо от кожата му увисна. Отслабването беше за около половин година, без операции или друго вмешателство.

24

Анонимен

преди 7 години

Без да съм специалист, но ми се струва, че това са различни жени.

23

Анонимен

преди 7 години

egati shoparata..

22

M

преди 7 години

колко грация и сексапил на снимки 2 и 3!

21

Brazil

преди 7 години

До АнонименАми тя си е с типична бразилска структура ;) Те обичат така по пищните седалища ;)

20

Анонимен

преди 7 години

ясно си е написано,че се е старала да отслабне. не ми е ясно друго : колко от писалите по-долу са стройни фиданки ?

19

Анонимен

преди 7 години

От кръста надолу има още какво да се желае.

18

Анонимен

преди 7 години

Баси като кегла е грозотията хахахах, краката са и като свински бутове

17

до 18

преди 7 години

Май четенето не ти е силната страна :)Момето е СВАЛИЛО 45 кг, а не е станала 45 кг.Супер сие гаджето, яка бразилска трътка.