18

Az

преди 7 години

Пак хвърляте прах в очите на хората, явно по поръчка ! САЩ са предоставили коридор на ИДИЛ към Сирия. Целта е повече от ясна - максимално да затруднят Русия и Сирия в борбата им със злото. 5 години нищо не направиха срещу тях в Ирак, и чак когато *** на САЩвзеха да губят в Сирия се разбързаха. Евтини номера, както всичко до тук ! А БГ медиите са продажни папагали !

17

Анонимен

преди 7 години

Какво "отвоюване" на Масул ви гони? Просто са наредили на отрочетата си да се "преместят" от Ирак в Сирия. И зваем защо! За да създадът повече проблеми на руснаците и сирийската армия, сами си го признаха! Надявам се руснаците да ги чакат на границата, та да ги запукат..... А еуропката.....каквото си търси - това и си намери......

16

asdf

преди 7 години

Целта по-скоро е да се насочат към Сирия... знаем защо!

15

Анонимен

преди 7 години

В Европа доказаха, че са им мили примитивни форми на живот от гз на географията, за сметка на собственото си население. Да си прибират родените в Западна Европа джихадисти и сподвижници и да си ги интегрират. Лаком гз се'ре пръст. Европа стана Европейски Колониален Май'муностан.

14

Анонимен

преди 7 години

Тия войници трябва да са тренирани в ЦРУ как в два милионен град ще стрелят по тия 60 хиледни терористи

13

Анонимен

преди 7 години

Путин да гледа внимателно дали няма да има цивилни жертви и ако има незабавно да обяви по всички телевизии

12

Анонимен

преди 7 години

До АнонименАлооо невинни там ти луд ли си ? Там всички са болни ... Тези хора трябва да се изтрепят до един ... Когато такива "невинни" дойдат и гърмят бомби ...

11

(не)случаен минувач

преди 7 години

Офанзивата към Мосул можела да насочи бежанци/нашественици към Европа... Можело, че нали това е целта на САЩ бе ***...

10

Анонимен

преди 7 години

единственият човек в света който има изгода Европа да е зле това е ПУТИН !! Бедното джудже с държавичка на която икономиката в 80% от отраслите е в пъти по - малка от тази на България иска разруха в Европа и не иска обединена Европа !!! Но продажните руски песове тука само плюят , гадна из*мет , национални предатели ! Вие не сте Българи вие сте руснаци , чужденци !!

9

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 2ти трябва да бъдеш даден на съд за национално предателство !

8

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 4, като си голям ербап , що не идеш там ?! посе*рко!

7

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 4,това не е видео игра бе т*ъпчо ! Прав си , 80.000 войници срещу 4,500 мръсника изглежда голяма разлика ...а забравяш ли 1.5 милиона невинни деца , майки и бащи ?!Разбирам , че както много други тука обожаваш и боготвориш Путин, доказаният масов убиец , но на този свят има и хора ..знам , че ти и твойте господари от кремъл не ви интересуват невинните, но на някой хора им пука за деца и майки ! Разбира се и това е световно известен доказан факт-на комунист му дай да убива деца

6

Ангел

преди 7 години

Ако се прави правилна война без да се слушат и зачитат организациите за защита на правата на човека ,които между другото ни докараха до тук ,не само че 1 един джихадист няма да прехвърли Мосул жив но и бъдещ джихадист в детски дрехи няма да остане жив!!!

5

Анонимен

преди 7 години

Ако Щатите изгонят идилците от Ирак те ще идат на санаториум в Сирия. Там никой не ги закача.Интересно противопоставяне се получава. Докато Путин и Асад се мъчат да изгонят опозицията на Асад поддържана от Щатите от Алепо, то Щатите се мъчат да изгонят ИД подкрепяна от Асад и Путин от Мосул.

4

Анонимен

преди 7 години

80 000 войници от западната коалиция въоръжени с най- модерна техника срещу 4500 джихадисти! Би трябвало направо да ги издухат освен разбира се ако всичко не е пиар акция режисирана от Пентагона. Ако не вземат Мосул до 8 дни значи американците имат изгода от цялата работа продажби на оръжие влияние и т.н. Да не забравяме че 5 руска армия модернизацията си 2008 година за 8 дни сломи Грузия и влезе в Тбилиси въпреки Хамърите и прочие модерна USA техника на грузинците

3

донко брезата

преди 7 години

Нали точно това е целта на кремълския плъх Путин, дестабилизация на Европа

2

Анонимен

преди 7 години

Путин спаси ни !Цялото командване на Ал Нусра се окопава край Харманли!

1

аня

преди 7 години

Идва нешо страшно към Европа и нашите партийни лидери ГО ЗНАЯТ и бият отбой, не искат вече власт!Това кога е било? -Никога. Не дават информация на хората, крият се под лъжливо достойнство за успешен вот на изборите. Това е истината. Започва инвазията от страна на ислямистите и аз не виждам някой от българските партии да се справи с това.