42

Анонимен

преди 7 години

Мама Меркел иска да осигури работа на всички "сирийци", които приюти. Първо ще въртят дюнери, а после и нас на шиша.

41

Анонимен

преди 7 години

Те коскоджам ти "Шишеджам" отвориха фабрика в Търговище и какво? 500 лв. заплата... Ай мерси, ама няма нужда. Не ви щем "производството".

40

Коментатор

преди 7 години

От дюнери по-вредно да има?

39

маде ин Булгари

преди 7 години

Български дюнери с месо внос от Полша и Аржентина!

38

Елена

преди 7 години

До Турчин:Ха,ха,ха......хайде не на мен,от 3 години съм в София 26 бях учителка в Разград.Чак пълни улици,да но с ученици от селата(повече от миллет),а нивото им на развитие е слабо.

37

Български бизнесмен

преди 7 години

Купувайте приспособленията от фабриката и по-бързо си намирайте търговски места по пътя между границата и София,това е а.л.ъ.ш-.в.е.р.и.ш.а.

36

Анонимен

преди 7 години

Шак шак шукадюнерът е тука

35

Анонимен

преди 7 години

Виждам и тук ръката на Москва.ТРЯБВА ДА ИМА ДИВЕРТИФИКАЦИЯ НА ДЮНЕРИТЕ

34

Анонимен

преди 7 години

ФИРМАТА НЕМСКА АМА СОБСТВЕИНИЦИТЕ И СА ТУРЦИТози, който ще върви в Канада да си вземе *** от колегата си, дето ще ги произвежда.

33

Анонимен

преди 7 години

ДЕСЕТИНА ФАБРИКИ ЗА БУРКИ ЩЕ ЛИ СА ДОСТАТЪЧНИ.

32

Погубването

преди 7 години

На вас може да ви се струва като инвестиция, и да си казвате това е добре, но истината е, че това е подслона за бъдещите нови българи арабите! Сега ще започне наемането им в подобни предприятия, а българите ще започнат да бъдат изтласквани, както криминално, заради престъпността, така и икономически. Няма да ги наемат, а и те самите няма да искат да работят в такава среда. Следвщата стъпка е заселването на още по-големи групи араби, които ще бъдат второтопоколение усвояващи територия. ЧЕСТИТО!

31

Некъф луд

преди 7 години

За 1,2 милиона лева! Брейййй те голяма инвестиция ще правят няма що. Те паркинг ли ще строят или какво. За тия пари могат да построят един курник.

30

Анонимен

преди 7 години

Чух, че скоро щял да се появи руски инвеститор. Търсели място за фабрика за ушaнки. сърпове и чукове.

29

Анонимен

преди 7 години

До ИвоВ Русия ги забраниха,не са хигенични....чемодан, вакзал, масква

28

Мелиха

преди 7 години

Книжен производител от Саудитска Арабия иска да произвежда приспособления за правилния еко-стандарт, като Коран, джапанки, чаршаф и разнообразни нац. флагове, като :турски,Саудитски и пак турски, разработват се Османски и еко-кухня:дюнер...

27

Анонимен

преди 7 години

До ITтипичната руска храна - коренища, самого и одеколон.и шишарки и гилзи :)

26

Турчин

преди 7 години

Разходете се из малките селца в България, веднага може да се разпознаят нашите от вашите, нашите са добре поддържани, общината е боядисана, по улиците има деца, дори има детски градини, а вашите пустеят и само дядовци и баби живеят в тях. Днес е само по селата, утре и градовете ще са така, Разград и Кърджали ще са живи градове, с училища и детски градини, а другите ще са пълни само с бабички и дядовци. Единствените българи ще са помаците, причината я знаете.

25

Д-р.Радева

преди 7 години

Абе тия нормални ли са?Хората идват да инвистират в дивата им индия те с претенции еко съобразни ала бала ,няма да отварят АЕЦ а цех за редене на готово месо....Ама нале тря са напраят на вжни подкупче подараче молби а у....А тия им съседи дето им викат са склад за храни на разносна търговия..не е розова долина там

24

Анонимен

преди 7 години

В България дюнерите се хапват като топъл хляб.На път и под път-дюнерджийници.Защо да няма фабрика за незнам там какво.И то немска работа.Няма лошо.

23

IT

преди 7 години

Добра идея. Надявам се скоро и в БГ да предлагат същия дюнер, който се продава в Германия. Определено дюнер е за предпочитане пред типичната руска храна - коренища, самого и одеколон.