7

Анонимен

преди 7 години

Цялото семейство е така. Брат и се удави, племенника се тресна с една крадена кола в рейс и отнесе краката на един украинец, много преди Путин да нападне Украйна. Върху тоя род съществува някакво особено комунистическо проклятие. И Ирина, я кво се е сбърчила, като бабишкер!

6

Шаран БГ

преди 7 години

Дъра,дъра - два чадъра.... Арабските страни имат най-много нефт, държат се глигански и трябва да ги тепаме! Тоест да ги одемократизираме всичките !! Веднага разбрах смисълът на цялата плямпалница ......

5

До Анонимен 6

преди 7 години

Това същество е дама с невероятни положителни качества - знае перфектно няколко езика, име огромна ерудиция, безупречна репутация, връзки със световния елит (елит не е това, дето ни управлява и говори круцарски език!), много успешно управлява ЮНЕСКО и за малко не бе избрана за Председател на ООН. Неотдавна тук пишеха по казуса с Храмовия хълм и чули-недочули, плюеха по Бокова. Разни страни не финансират ЮНЕСКО. Японците - че им припомнят страшния геноцид -клането в Нанкин. Като че не е било!

4

Хо

преди 7 години

Храмовият хълм е ТРЕТАТА светиня на исляма и НАЙ-СВЕЩЕНОТО място за евреите.Утре същите тези ще посегнат и към НАЙ-СВЕЩЕНОТО място за християните Божи гроб, като ЧЕТВЪРТАТА светиня за мюсюлманите!

3

Анонимен

преди 7 години

какво е това същество от снимката

2

Анонимен

преди 7 години

У-родливата комунистическа *** ще сгъва сергията съвсем скоро. Дано я разследват от къде са й дошли имотите и с какви пари са купени. А дано, ама надали.

1

Анонимен

преди 7 години

Арабите не се държат като , те са. Ислямът е заложен като религия на конфронтацията и това няма да се промени. Единствената правилна политика към тях е еврейската.