165

путин терористи

преди 7 години

Базираната в Лондон Сирийска обсерватория за правата на човека съобщи, че 11 деца са били убити днес при нападение с барелна бомба от правителствените сили на Сирия в държан от опозицията квартал в град Алепо, предаде AFP, цитирана от "Фокус"."15 цивилни, сред които и 11 деца бяха убити от барелна бомба в квартал Баб ал Найраб в Алепо", съобщиха от обсерваторията.От там съобщиха, че осем цивилни, сред които две деца, са били убити днес от огъня на опозицията в държаната от правителството част на града.

164

ЕС

преди 7 години

ЕС и САЩ са създателите на ислямска държава.

163

Га бомбардирахте

преди 7 години

Га бомбардирахте Белград, га ревете сега

162

печенег

преди 7 години

До Анонимена ти забелязал ли си младите софиян чета че са все с тънки гласчета, а? тях дишаш ли ги или други неща.....

161

путка с крака москов

преди 7 години

"Така цивилното население ще може да се евакуира от града"- по точно ще се спасява цивилното население от руските окупатори. Защо ли не видях снимка или видео сирийския народ да посреща с хляб и сол "руските освободители?"

160

терор

преди 7 години

Кат така руските бомби целят само болници,училища и деца,а американските само лошите терористи??????То бива лицемерие,но съвсем ни взеха за ***.

159

п

преди 7 години

спри да ни бомбардираш спецчастите които уж са бунтовници!!

158

niki

преди 7 години

ЕС и НАТО извини се за милионите убити и осакатени хора в Ирак,Либия,Йемен,Сирия,Виетнам,Сърбия,Судан,Афганистан,Камбоджа,Лаос,Гана,Сомалия,Конго.Индонезия,Куба,Ливан,Иран,Украйна и др.

157

Анонимен

преди 7 години

Бомбене до последния евроатлантически умерен главорез-терорист.

156

Анонимен

преди 7 години

Путин ще спре бомбардировките когато бежанската вълна, която провокира бъде пренасочена от Европа към Русия.

155

Анонимен

преди 7 години

ЕС-БГ: НАТО, спри да бомбардираш Мусул!Днес.бг падате твърде ниско до нивото на хартиен рупор.

154

до 215

преди 7 години

Напротив . вие сте в голяма евроатлантическа заблуда. В Алепо няма мирни жителизащото те отдавна са напуснали града. Нам са останали само терористите и техните многолюмни седейства но те не са мирни жители а също терористи които трябва да бъдат изпратени с еднопосочен билет при "аллах".

153

Анонимен

преди 7 години

В Алепо няма джихадисти. Бомбандират мирното население и опозиционните формирования с цел да наложат сатрапа Асад и да засилят бежанският поток.

152

Тодор

преди 7 години

Всяка война в е отвратителна. Но да се твърди, че бомбардировките имали за цел да предизвикат нетърпимо страдания за населението е меко казано глупост. И тъй като тези, които го казват не са глупави, значи го казват нарочно. Не че го вярват. Същите проблеми имаше във Фалуджа. Ще ги има сега при щурма на Мосул. Целта във всички тези случаи е да се принудят въоръжените формирования да напуснат тези големи градове. Не трябва да се насърчават тези хора да продължават да бъдат пушечно месо!

151

Анонимен

преди 7 години

*** нарочно бомбандира мирни граждани за да засили бежанският поток към Европа.

150

Анонимен

преди 7 години

216, някой като теб.

149

Анонимен

преди 7 години

Ес определя бимбадировките като непропорционални.......хахаххаха.....кой бай геи го измисли това

148

Бла

преди 7 години

Че колко е голям този град бре? Според описанията как свирепо го бомбардират руснаците, а те го нападат от месеци би трябвало тухла върху тухла да не е останала.

147

Анонимен

преди 7 години

Санкции до дупка на тази вкиснала нация. Не мога ги дишам, особенно като започнат да ми говорят на тоя мек руски все едно някакво хомо ми говори

146

Анонимен

преди 7 години

В момента няма никаква разлика между сащ и русия в сириа. И двете страни се борят за лични интереси и пет пари не даяар за сирия или народа и.