18

24 май

преди 7 години

Как НЕ ВИ Е СРАМ в този сайт да изписвате БЪЛГАРИЯ като "BG" - на латиница и като абревиатура, а Румъния - с българската азбука????????С каква цел го правите, бе неграмотници?!?БЪЛГАРИ ли сте изобщо тук, в този сайт, вие списвачи-копировачи?

17

Анонимен

преди 7 години

Цирк ердухан Дами и Господа

16

Анонимен

преди 7 години

Баце ви Бойко пак се натегна на Ердоган. Учи се човека от вожда и учителя на световния тероризъм и бандитизъм Владимир Владимирович.

15

СЛАВА НА ЕРДОГАН

преди 7 години

ВСИЧКИ МИЗЕРНИЦИ И ПРЕВРАТАДЖИЙ --НА ВЪЖЕТО!ТЪРСИ СЕ ЕДИН "ЕРДОГАН"-- И ЗА БЪЛГАРИЯ!НАШ --"ДОГАН"--НЕ СТАВА .......БИЛ "БАШ РУСКИ ИБРИК"!

14

аз

преди 7 години

Е как така "След пристигането им в страната турската полиция е установила, че има издадени заповеди за задържането им по различни обвинения." А на база на какво са арестувани у нас? в Турция едва впоследствие "установили", че било имало заповеди... Стотици хиляди, милиони минават и никой не го е грижа, и дори ги пазят да не би някой да ги арестува!! СРАМ ЗА продажното ПРАВИТЕЛСТВО НА БЪЛГАРИЯ!

13

Ха,ха,хаааааааа...

преди 7 години

НИЕ С БОКО , СЕ БОРИМЕ , САМО СРЕЩУ РУСИЗАЦИЯТА ,БЕ.......ЗАТОВА , ШЕ ГЛАСУВАМ ЗА НЕГО!!!

12

Зевзек

преди 7 години

Тез гюленисти не разбраха ли, че България е турски санджак. Къде идват изобщо?!? Да бегат в Гърция!

11

Анонимен

преди 7 години

Сега Ердоган ще му се отблагодари като отвори колкото секции поиска Б. Б (100 - 200-1000)

10

Анонимен

преди 7 години

Тоя Бойко утре ще предаде и всички българи които се борят против турцизацията у нас

9

ама че

преди 7 години

Не е ли малко странно, че наш,та тиква предава на Туция безропотно всеки който е враг на Ердоган. Дано да дойде ден когато и той така ще бяга......

8

До9

преди 7 години

Ако Русия си позволи да застане редом до Турция, значи и тя не става !

7

Анонимен

преди 7 години

Мда, нищо ново, Тиквата от едно време си е предател и страхливец !

6

Анонимен

преди 7 години

Гледам коментарите по-долу - в тоя сайт основно предатели пишат! Колко цента ви плащат от Козяк, за да сеете интриги навсякъде, където Путин установи някакви политически взаимоотношения, а? Нападате като глутница кучета всеки, който е застанал редом с Русия и по някакъв начин се е противопоставил на ФАЩ и пуделите им! Стигат ли ви краварските центове поне за наркотици и за гмо в Макдонадс, а?

5

Анонимен

преди 7 години

Със съжаление за пореден път се убедих ,че сме много ***.и.Жалко, но е така.

4

Реджеп Тийп

преди 7 години

Хващаш кука за месо, един брой от ония големите, на които висят цели телета. Пъхаш куката, откъм гърба, между две ребра на гюлениста. Вдигаш гюлениста, с помощта на съответната макара, над земята, така че да увисне на куката в гърба си и да се гърчи максимално дълго. Снимаш това и го пускаш в кинопрегледите преди филма да гледат всички.

3

Анонимен

преди 7 години

Бежанец - В международното право бежанците са хора, които: се намират извън своята родна страна или страната, в която живеят постоянно; имат основателен страх от преследване поради своята раса, вероизповедание, национална принадлежност, членство в социални или политически групи; не могат или не желаят да се възползват от закрилата на тази държава, или не искат да се върнат там, заради страх от преследване. Чудя се не го ли нарушаваме, защото там седмината със сигурност не ги очаква нищо добро.

2

Анонимен

преди 7 години

Б.Б,е изр0д, гадн@ м***ри0нетка, турск@ п0дл0га!!!

1

Анонимен

преди 7 години

Значи хиляди мигранти не ги пипаме, а точно тези 7 достойни човека ги арестуваме и връщаме в турция?! Какво излиза - ББ е послушен турски слуга!