93

Мунчо

преди 7 години

Я каква "изненада"!

92

Гг

преди 7 години

Чудя се как може цялата държава да знае, че ни управлява неграмотна мутра и въпреки това да го траем и част от хората искрено да му се радват. Издигнат от медиите и крепен от тях вече 15г. Дори не подозираме колко назад ни дръпна този човек. Освен че икономически не сме мръднали крачка напред, по-лошото е, че той създаде атмосфера в държавата, в която процъфтява корупцията, некадърността, некомпетентността и безочливата наглост по всички нива.И ако се чудите, кой ако не той, отговорът е Нинова.

91

Анонимен

преди 7 години

Добре де оня ден Другаря Бойко Борисов каза-свиквайте извънредно заседание и всичко което предложи опозицията за промени в изборния кодекс да се приеме.Сега кво стана.Приема се пак каквото са си решили ,режат секциите в Турция,квадратчето остава ,ама на парламентарни избори нямало да се брои.Пълна порнография

90

ОБЯВА

преди 7 години

Заменяме Банкевски ТУ-ПАН Боко за Виктор Орбан, с ДОПЛАЩАНЕ.От българите.

89

ОБЯВА

преди 7 години

Заменяме Банкевски *** за Виктор Орбан, с ДОПЛАЩАНЕ!българите

88

BB na prah

преди 7 години

Vlastta da pada

87

со 7

преди 7 години

"ОСТАВКА и народен съд "?!!Значи пак ке готвите за терорЕто затова ще гласувам и за Цеца и за Меца, ако трябва. Какъв " народен съд" ще организирате пак, червени садисти. Вън от закона,червени талибани

86

СДС

преди 7 години

Радан, каза новия прякор на Тииквата, Бай *** .

85

Дядо Йоцо

преди 7 години

Дните намаляват, Бойко, а нощите се увеличават. Дните станаха 19.

84

Анонимен

преди 7 години

Как се наричат тия, които делят българите на живеещи в страни от ЕС и живеещи в страни извън ЕС?

83

САВЕЦКА USA

преди 7 години

ЦАЧКА БУГЕ ХИЛАРКА !БАЦО БУГЕ ТРУМПО !УРРРРРА ДРУГАРИ !

82

Анонимен

преди 7 години

Бай кой ?Радан му го наби кат на малко слонче крачето хахах,доволен съм

81

Смитли

преди 7 години

Ко каза Радан ,ко ?хахаха,как,как ,как го наречи хахах БАЙ Х *** хахах,тва да не тие 90те години

80

BG IZMET

преди 7 години

BOIKO SE SPRAVIA USPESHNO...KAKVO STE ZAREVALI...FONDOVE SE USVOIAVAT....SAMO CHE OCELELITE SHTE GO LINCHUVAME...AKO OSTANEME GIVI.

79

Анонимен

преди 7 години

Много е лошо,когато управляващите ни са недон-асмъркани !Д-АНС да се вземат в ръце и да разберат причината за периодичните гафове- на-ркодо-ставчиците ли стачкуват- или др-ога-та е с лошо качество и не ги държи достатъчно дълго време!

78

ОПАА

преди 7 години

Преките чужди инвестиции в страната за периода януариавгуст са по-ниски с 33,3% от същия период на миналата година.Привлеченият в страната дялов капитал (преведени/изтеглени вноски в/от капитала на български дружества, както и плащанията по сделки с имоти) възлиза на 221,9 млн. евро за осем месеца. Това е намаление с 806,2 млн. евро на годишна база. Реинвестираната печалба от чуждестранни компании в български фирми е 376,4 млн. евро, при 556,4 млн. евро за същия период на 2015 г.Нетните задължения на български фирми към чуждестранни компании нарастват с 390,1 млн. евро

77

БАБА КУНА

преди 7 години

ХА-ХА-ХА БОКО КАТО ВИДЯ, ЧЕ ВЛАСТТА МУ СЕ ИЗПЛЪЗВА ЗАПЯ ДРУГА ПЕСЕН. ХИЧ НЕ МУ СЕ ИЗТЪРВА КОКАЛА, ЗАЩОТО МУ Е ЯСНО, ЧЕ ПОВЕЧЕ НЯМА ДА МУ СЕ ОТВОРИ ПАРАШУТА ДА ДЕРИБЕЙСТВА, А И ПРИ ЕДНА НАИСТИНА НЕУТРАЛНА СЪДЕБНА СИСТЕМА /ДАЙ БОЖЕ/ ГО ЧАКА ЗАТВОР.

76

ha-ha-ha

преди 7 години

Да бе , защо за парламентарните избори не осане квадратчето с неподкрепям като действителен вот? Било заради малките партии. Верно, верно.

75

123

преди 7 години

В изобилието от мнения, срещнах и едно прекрасно: "Деградацията на България през поколенията - Бай ***, Бай Тошо, Бай Ху й..."

74

Един от Северозапада

преди 7 години

Макар и доста оглозган, по кокала на властта тук там има и още мръвки. *** които сега се джафкат , без бой няма да го пуснат....