30

МАЯ

преди 7 години

Г-жо НИНОВА - на вашата (БСП) съвест ще тежи починалият от глад и студ - човек в изоставен трафопост - бежанец от "мирното и богато царство" - Афганистан. ЗА ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ГРЕБЕНЪТ НА ВЪЛНАТА "НАЦИОНАЛИЗЪМ" СТЕ ЯХНАЛИ ЛУКАВАТА МЕТЛА. ВИЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕТЕ РАЗСЛЕДВАНА ЗА АНТИ-ЧОВЕШКО МИСЛЕНЕ И РЪКОВОДСТВО НА ПАРТИЕН ЕЛЕКТОРАТ !!

29

Анонимен

преди 7 години

Това правителство май не го е еня за българите!!!!!!!!!!!

28

Анонимен

преди 7 години

Не вярвам и дума на подL0гите от Ционисткия Комунистически Интернационал. Точно тия продажници са дупе и *** от 26 год с турци и роми....

27

ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ

преди 7 години

ЕВРОПА ДАВА НА МИГРАНТ ПО 800-900-?. БЪЛГАРСИТЕ ПОМОЩИ ЗА ТЯХ СА САМО 10% /от тия пари/......ИЛИ САМО 80-90-? от БЮДЖЕТА , СПОРЕД СПОРАЗУМЕНИЕТО С ЕС! ТЕЗИ ПАРИ --ЕВРОПА ПОСЛЕ НИ ГИ КОМПЕНСИРА!

26

ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ

преди 7 години

ОБЩИНИТЕ НЕ ПЛАЩАТ НИЩО-----ПАРИТЕ СИ ИДВАТ ОТ ЕС!!!ОБЩИНИТЕ , СА САМО --"ПОЩАДЖИЙ"...../прехвърлят парите по сметките на хората/НИНОВИЦАТА С ГОЛЕМИЯ ДИР.НИК ,ПАК ГОВОРИ ЛЪЖИ..!

25

Анонимен

преди 7 години

Дано да успеят!

24

Анонимен

преди 7 години

До demographКомунягите са прави този път.Хуманизмът най-напред към своите, после към чуждите.

23

demograph

преди 7 години

Червените мутруски сами раздфухват огън около себе си, без да ги е грижа, че палят и България. Но и те ще изгорят в него. Защото показват зверския си облик. Все още хората помнят техния "интернационализъм", и виждат как сега се превръща в отявлени расисти,нацисти-рашисти. БСП и ВМРО са новите фашисти. А къде остана прословутият им " хуманизъм"....долна мутруска ***.

22

Бесепар ут с.Мечка

преди 7 години

Ако изберем бесипету няма ли да плащами здравни вноски

21

Анонимен

преди 7 години

Интересно БСП като бяха толкова дълго на власт през времето когато нямаше бежанци защо не уредиха по едно жилище на младите безимотни българи.

20

Анонимен

преди 7 години

Комунистите са истенска ***! БСП винаги са плащали на електората за да се гласува за тях! Факт*****

19

Тони

преди 7 години

Браво! Само адмираций! Много е права Нинова! ГЕРБ затриват страната!

18

Темида

преди 7 години

Лично аз ще си гласувам "не подкрепям никого" така и така президента е фиктивна фигура. Все ми е тая.. да се избиват ако искат коя партия да е спечелила....те така и така на пресконференциите им след изборите всички казват, че са спечелили....Тая държава само победители в парламента..

17

Анонимен

преди 7 години

Как може да плащат натролове на БСП с твоитепари за данъци? Можели да обясниш като ситакава Темида? Р

16

Темида

преди 7 години

Ето и доказателството долния ми коментар който незнам с какво би обидил някой не се е харесал на 2ма БСП трола. Политическата каста е изцяло изхабена покварена и тн. А тези които се радват на БСП или ГЕРБ или Реформатори или които да било все едно са тяхното "Ново" спасение, вземайте си парите за тролване и гласуване на изборите, но не се чудете, че тези на които сте фенове ще са си същите както преди (докато си имат фенове така ще е)А младите и образовани ще си заминем.Майната му на патриотизма

15

gtf

преди 7 години

До Темидакакви червени - зелени бълнуваш, ако сме против гроп сме комунисти, социалисти пройдохи, платени. Не може нормален човек да е срещу това недоразумение герб според вас. В същото време гербавите редици са пълни с най-простите и най-некадърните. Аз не искам мигранти, не искам мюсюлмани, бих приел бежанци - християни, но такива сред тази *** няма.

14

112

преди 7 години

На Тези избори няма смисъл герберчета да купуват гласове. Ще хвърлят просто едни пари на вятъра. По-добре с тях да имигрират далеч от БГ че ги чака тупалка и съд

13

Темида

преди 7 години

Лично аз не подкрепям ни ГЕРБ ни БСП съгласен съм, че ГЕРБ се оляха, но троловете (отявлените) на БСП са наистина много и ме боли, че драскат и им плащат с моите данъци.........Сега поне знам защо темата на днес.бг е червена на сайта....

12

Анонимен

преди 7 години

Публикувайте я някъде тази наредба и това постановление, за да може хората да се запознаят и да видят какво ни готвят Боко и сие!

11

Анонимен

преди 7 години

До ТемидаНе са ***. Просто ГЕРБ минаха границата на поносимост и предизвикват негодувание дори сред собствените привърженици и коалиционни партньори. Огледайте се, пребройте се, а ако не можете, изчакайте Видов ден на 6 ноември!