6

ШибиРиби

преди 7 години

Едно истинско предаване за истинските българи... пардон бълхари. В кравефермата млекце ще надоят, с теслата гвоздей ще се забий, овчица ще погалиш, на майка ще напсуваш, вопще тая маца от Сиатъл кво и трябва да се вре в тоя обор, че и кусури и връзват че не била истинска българка нищо не знаела. Абе бълхари отворени, това дете живее на обратната страна на Луната вие да не мислите че в Сиатъл учат поезията на Ботев и книгите на Вазов.

5

Анонимен

преди 7 години

2, не съм гледал ни ферми ни биг брадъри, не мога да падна толкова низко никога...но в Америка не е никакъв проблем да развееш българско (или каквото искаш) знаме в двора си. Не се счита нито за предателство, нито за родоостъпничество. Само в главата на българина е това.

4

Анонимен

преди 7 години

Говори Баш Бай Брадър от кравефермата: Алооо, бастуниии, що не теглите една май.на на Кънчев, Андрейчо и Иванчо и повече да не се излагате, бе, бас.туниии???

3

тема за размисъл

преди 7 години

Нямам нищо против емигрантите. Всеки избира пътя и съдбата си, но не искам те да ми я определят като искат - моля, в България има място за всички. Не мога да рацбера защо личности като нея, само със спомени за роднини, но не знаещи нищо за България могат да гласуват и определят съдбата ни тук, а те са някъде отстрани до огъня и се греят на него, побутват периодично по някоя съчка в него, пийват си и пеят патриотични песни (ако знаят разбира се). Ей таки ще ни управляват един ден, ако нещо не се промени, хора без понятие за живота тук

2

Анонимен

преди 7 години

Радвам се че отпадна.Само за това,че донесе и закачи американското знаме.Цяло чудо е,че тази девойка родена в България с родители българи,не уважава родината си за разлика от други етноси,които независимо къде се намират пазят и езика си и имената си и обичаите си.Развяването на американското знаме на наша територия беше обидно за мен и затова бай,бай госпожице,остани си там,ти не си една от нас.

1

патриот

преди 7 години

За емигрантите Българи имали пари за интигрирането ако се завърнат? Има пари , но за българи. На изборите гласувам за лудите патриоти като наказателен вот срещу тиквата и псевдо социалистити.