83

Таню

преди 7 години

До Паметлив Братле,там перспективите се мерят в количествени анализи като естествен прирст на населението, нетна миграция, здравен профил.Иначе, това е толкова зле съшита партенка, че не е за коментиране. Но и е факт, че тук нормални хора умират на улицата, докато някое уродливo докторче бара сестрицата по баджaка, друг *** котка, трети влачи куче по асфалта...От друга страна, тук е много по-вероятно да срещнеш човек, доближаващ се до образа на жив светец, отколкото в Зап. Европа - от опит.

82

Критичен

преди 7 години

До 102 Така е! Още не сме в шенген въпреки, че сме от 2007 в ЕС. Украинските интереси са по високи от бг. Въпреки че не са в ЕС

81

кольо

преди 7 години

затова не сме щастливи и сме на това положение, абсолютно логично...

80

Анонимен

преди 7 години

До БългаринХората навсякъде са възпитани различно. Лошото е, че българите попадат в класацията на най- лошо-възпитаните и затова в нашата иначе прекрасна страна често се вижда мръсотия и мизерия, по улиците карат джигити, управниците крадат безнаказано, а хората не вярват в законите и се прецакват един- друг. Отиди в някоя европейска страна с висок стандарт на живот и веднага ще видиш разликата.

79

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 99 ako byaha te zakolili 5 veka sega nyamashe da te ima

78

Наблюдател

преди 7 години

Па да не е лъжа каквото ви се казва? Източно-европейците са си темерути, нищо че се мислят за нещо друго. Западните са глупави от наша гледна точка, а ние сме жестоки от тяхна, какво толкова сте се разпискали?Ниското българско самочувствие избива навсякъде..

77

Анонимен

преди 7 години

И това го казват сърдечните западняци,които със сълзи на очи са гледали как са ни клали 5 века?Ай сиктер.

76

Шефа

преди 7 години

Журналистката която предлага тоя материал е доказана като българофоб и тотално сбъркано мислене!Поредните американски лъжи , оплюване и пропаганда!

75

Българин

преди 7 години

За този коментар , а и за всички свързани със българи и със България,,,,.срам за всички нарекли се хора,докога ще плюете срещу себе си ,и Родина ,и фамилия....Хората са навсякъде едни и същи ,без никаква разлика , а българина при всички тези несгоди ,които има и наследи ,е може би най-благородния ...и най вече човек...Бог да пази и Да живее България ,и всички истински българи по света да се гордеят със националността си...

74

Анонимен

преди 7 години

Мдаммм... в Саудитска Арабия са особено отзивчиви към християни и евреи.

73

Анонимен

преди 7 години

Който го е писал, да си носи последствията.

72

Паметлив

преди 7 години

До ПаметливА,забравих да кажа че докладът беше на ЦРУ и съвсем официален!

71

Паметлив

преди 7 години

А,тея американски оценки са голяма работа!Много добре си спомням,как в далечната(за някои) 1998г в един доклад ни нарекоха "безперспективна нация",заедно с другите славянски народи на Балканите,а обявиха турци и албанци за "перспективни".То нямаше да е проблем,ако последствията от тея "оценки" не бяха лошо отношение към "безперспереспективните" и толериране на "перспективните".Сега сме уж съюзници,ама да знаете,че отношението е същото!

70

carvyl

преди 7 години

До ТОЙzashtoto sa predi balgarite vav evropa

69

gogo

преди 7 години

Сърдечна европейска нация избила 6 милиона , сърдечните американци избили индианците и тн...., ние може и да не се превземаме и да сме груби ама не трепем другите.

68

istinata

преди 7 години

taka si e.brat brata ubiva pri nas i ne za kralstvo mi za 1000 leva

67

1234

преди 7 години

В София искат да ти продадат скъсаните си *** на цена лачени обувки

66

пфффф

преди 7 години

риа новости......no comment.аман от нагли руснаци

65

ТОЙ

преди 7 години

ЗАЩО СОФИЯНЦИ СА ТОЛКОВА АЛЧНИ

64

Супер безсърдечни

преди 7 години

Спасили единствени в света едни евреи, които сега унищожават държавата им и "доказват с изследванията си" колко българите са безсърдечни!