19

Анонимен

преди 7 години

До Заклет ГербаджияПравителството да ги награди, че няма да висят на социалната система!

18

_!_

преди 7 години

До Турсйи ТираджияТова добре, обаче който зло мисли зло го настига! Да не е един ден твойте *** да те намачкат тебе някъде, тогава друга песен ще запееш :) освен това в случая тираджията не е виновен....явно не е толкова *** като тебе! Айде със здраве амуджа!

17

Заклет Гербаджия

преди 7 години

Поздрави от Бъчварова, Павлова и Борисов!И близките на загиналите да се извинят на правителството!

16

абсолютна глупост

преди 7 години

До Актросса твърденията ти. За Швеция предполагам само си чувал от някъде, факт е че не си ходил там, ама като не си ходил поне си пусни стрийт вю на гугъл и не се излагай пред хората. Три ленти навсякъде само си сънувал. Съвсем нормални са си пътищата в това число масово имат двупосочни такива с насрещно движение без никакви уширители. Просто там хората са хора а тук хората са животни! Но малко хора си го признават, защото истината боли.....надявам се поне да не си и ти един от хайваните в БГ

15

позиция

преди 7 години

До РешениеТова, че има предпоставки за ПТП предвид скапаната инфраструктура по никакъв начин не означава, че трябва да пропускаш този факт и да си мислиш, че караш по 2 платна при положение, че ги няма и по този начин да убиваш деца или внучита още по-жалко! Ти би ли направил това, ако возиш децата си? Ако отговора ти е ДА значи си кръгъл ***!

14

до 16

преди 7 години

Не знаеш какво пишеш. КАТ не слага знаците. Това за 100% покритие с камери никой никога не го е искал. Това витае само в главите на тези, на които КАТ са промили мозъците. За България се иска същото, което правят в нормалните държави, но за това се иска работа от КАТ.

13

До 15

преди 7 години

Въпросът опира до пари и работеща държава. Манталитета и културата нямат никакво значение. Това е една от манипулациите на КАТ, на която много хора се връзват.

12

Анонимен

преди 7 години

14#Айде бе,много ли чужденци загиват из България?Едва ли са повече от 5-10 за година, и всичките са турски гастери,които едва ли са с повече акъл от селяните у нас.КАТ е сложил знаци навсякъде,никой не казва,че са перфектни,но факта е,че *** правят всичко възможно да прецакат системата, а не да спазват правилата.Според теб за да няма жертви,трябва 100% от пътната мрежа да е покрита с камери.Да не би да е така някъде по-света.

11

Актрос

преди 7 години

В Швеция обикновените пътища навсякъде са с по 3 ленти , през 1км се редуват на свиване и разтягане с цел облекчаване на трафика. И само кръгови , светофарите са в историята там. Бихме могли да почерпим много опит от северните страни но манталитетът ни и културата ни за съжаление никога няма да достигнат дори 50% от тяхното ниво.

10

Peppi пиле шарено

преди 7 години

Кажи защо чужденците, когато шофират в България са едни от най-опасните шофьори? И те ли са от болни нации? Кажи и защо българските шофьори спазват стриктно правилата., когато шофират в държави, където техния КАТ е наложил спазването на правилата?

9

Анонимен

преди 7 години

Царят тиква ви го каза. Проблем са многото трайно увредени, в следствие на катастрофи, а не броят загинали. Так че много жертви, малко проблеми и малко плащания.

8

Peppi

преди 7 години

За БГ решението е вместо двойна непрекъсната, да има мантинела.Нищо друго няма да ни накара да спазваме правилата.Ние сме болна нация.

7

Анонимен

преди 7 години

КАТ е контролен орган на пътя,не е лекуващ психолог на болните мозъци.Стига сте се оправдавали с другите,заради собствените грешки.

6

Нека почиват в мир

преди 7 години

Освен ако не е получил удар зад волана шофьора, предвид че е бил дядо.....нищо друго не оправдава водача возейки на своя отговорност 3 деца, ако е бил здрав човека и се е случило това....не е нужно да се коментира просто......непрекъсната линия за изпреварване, предстоящи завои, мокър път и 3 невинни анчелчета в колата. Ние Българите се затрихме , няма такъв народ! Наистина няма, дори Пенчо Славейков преди 150 год е сравнил народа ни с нещо ....всичко е ясно

5

Зайо Байо

преди 7 години

Стари коли ,стари гуми ,висока скорост ,мокър път,непрекъсната линия !Все предпоставки да караш ако трябва и с 60 км.ч. но да стигнеш жив !За съжаление малко колеги шофьори го осъзнават !

4

Анонимен

преди 7 години

Като гледам снимката май лекият автомобил е бил в насрещното.

3

КАТ спи

преди 7 години

Поредните жертви заради неработещия КАТ. Нарушения и катастрофи има там, където КАТ не работи, а в България КАТ от 26 години не работи.

2

Анонимен

преди 7 години

За който не може да шофира има автобусни превози,БДЖ..........

1

реалист

преди 7 години

Не даваме шанс на децата си дори да емигрират :(