10

Анонимен

преди 7 години

Да нямаш икономика и да си технологичен лидер? Искам да я видя тази магия, Хари Потер ли са поканили?

9

Тодор

преди 7 години

"България е един интересен център за развитие на информационни технологии с по-висококвалифицирани хора и по-ниски разходи от всяко друго място в Европа, коментира Аспарух Коев..." - само *** може да се гордее с това, поздрави на женските му родини ...

8

Анонимен

преди 7 години

Launchub и eleven са тотална перачница на пари и шуробаджанащина. Погледнете им портфолиото пълен смях половината им фирми са фиктивни и вече несъществуващи а като цяло 99 процента не са генерирали и 1 лев печалба. Истината е че с достатъчно добра идея мн работа и упоритост може да се пробие не трябва да се разчита на тези измислени фондове.

7

Анонимен

преди 7 години

В момента сме в люта битка с Турция за да се докажем като най-големият технологичен гигант в региона. Изхода от битката ще се реши след като се определи кое е най-великото откритие за всички времена - българския чушкопек или турската машина за събиране на тикви...

6

BURZUM

преди 7 години

Стартъп,акселератори.....вай,вай,вай...

5

Има!

преди 7 години

"Въпросът е дали има поне един подобен български продукт."Има. V-Ray, най-добрият софтуер за създаване на филмови ефекти, е разработен в България от българската фирма Chaos Group.Така че не подценявайте потенциала на съгражданите си. Сред българите все още има изключително кадърни хора.

4

Анонимен

преди 7 години

Линус Торвалдс е създал ядрото на линукс без нито една стотинка финансиране. Нещата като ВордПрес, Линукс, Скайп и т. н. са много успешни и известни защото се оказаха много полезни и ефективни. Въпросът е дали има поне един подобен български продукт. Прекалено много говорим за финансирането, прекалено малко за резултати.

3

Това е добре

преди 7 години

Това е добре за икономиката на България. Но най-хубавото е, че за можещите и знаещи млади хора се дава една добра възможност да останат в страната, а не са имигрират.

2

Ко каза, ко?

преди 7 години

Битка с мелницата в Несебър. Какви технологии? Какви 5 левс?

1

5 противоречиви тези

преди 7 години

Качестени кадри?Липса на кадри?Пловдив по-скъпо от Украйна?30 компании генерират 4 М лв приходи, средно по 130 К ?40 К софт инженери -> голяма индустрия?