15

Анонимен

преди 7 години

До АнонименНЕГРАМОТНИК, НАУЧИ БЪЛГАРСКИ ПРЕДИ ДА ПИШЕШ! Какво е териториЙ??? А? Римски император ли е или?

14

123

преди 7 години

Пък в същото време руските смръдливи *** с заети да избиват жени и деца в Алепо.

13

Анонимен

преди 7 години

Ще ЗАБИЯТ ЗНАМЕТО В ЦЕНТЪРА НА МОСУЛ чушки, ИД ще наделее.За 2,5 млн град 80 000 армия е абсолютно НИЩО , ще се разсворят в него като захар в чай, за такъв град е необходима 1-1,5млн армия .Да не споменаваме че освен отвоюването едновременно ще трябва и чистка на вече освободените територий.Мосул най-голямото военно тресавище за 2016г създадено с предизборна цел от УСА.

12

фен

преди 7 години

И, да напомня, че всичко това започна с лъжата на К. Пауъл в ООН за оръжията на Садам, и последвалото незаконна нападение срещу Ирак от ФАЩ.

11

proroka Oleg

преди 7 години

Пълен цирк е всичко.Толкова армии и самолети не могат да изтрепят изроддите от ИД. Някой сериозно им помага. Нека да отгатнем всички......фащ

10

Дооо

преди 7 години

До 1 Турците ли защитаваш, че не мога да схвана? Тея дето вдругиден ще поискат и южна България, защото била тяхна?Царвулл замаян.

9

Тихомир Томов

преди 7 години

военновъздушната база в Каяра на шейсетина километра от Мосул - ключов стратегически пункт и тяхна логистична база - не бяхме чували за военно въздушните сили на Халифата досега . Дано ни изненадат с някое творение поне 0 -во поколение та да се уравновесят малко силите . Остана и Индия , Бразилия и Япония да се включат .............................

8

Нео-Османлията

преди 7 години

Мусул е част от Мисак'и Милли, ще рече че този град е част от Турция. Може временно да не е, но скоро ще е. През идущите няколко години в северен Ирак ще се проведе реферандум за присъединяването им към Турция.И хей, преди да сте почнали да свъкате като гълъби на църковна стена - не го казвам аз. Лидерът на кюрдския регион в северен Ирак Месут Барзани го казва. Съвсем наскоро направи изявление в Сюлейманийе, че сериозно обмислят присъединяването на тези териториим към Турция.

7

Анонимен

преди 7 години

Крайно време е ислямските държави да станат по хуманни и да се научат да приемат другите

6

предлагам

преди 7 години

До АнонименВсички турци да се върнат в древната си столица тогава...

5

Анонимен

преди 7 години

Пак ще викат руснаците да оправят положението.

4

Анонимен

преди 7 години

До турчинаАбе стига сте се правили сина на Ердоган още търгува с контрабанден петрол и ходите да колите язиди и кюрди ....просто нямате работа в Ирак и л Леванта.

3

zeus

преди 7 години

Каква е разликата между това, което правят Ирак и САЩ в Мосул, и от друга страна Сирия и Русия в Алепо? Нима в Мосул няма милион цивилни и няма жертви сред тях, а в Алепо няма терористи?

2

ЦК на Либерастите

преди 7 години

Всичките главорези на Ал Нусра ще мигрират към България това е ясно!

1

Западноевропеец

преди 7 години

Ирак ще успеят да ярогонят руските наемници от страната си с помощта на САЩ.