178

Анонимен

преди 7 години

Пищова се отказва - гласувайте протестно за Марешки, ако не искате да гласувает за никой от останалите. Той понижава цените на горивата и лекарствата. Беше предложил и референдум за намаляване на броя на депутатие, но го отрязаха.

177

Анонимен

преди 7 години

Марешки 3,3..

176

до 777

преди 7 години

Опонента е с българско име.Но ще го подкрепят много турски както винаги.БСП винаги се коалира с ДПС.И после става както казваше професор Дина Станишева-"В това правителство не се чуват гласовете на социалистите".Значи след като се коалират с БСП ДПС диктуват правилата на играта!.

175

777

преди 7 години

Замислям се като гледам тези проучвания за евентуален вот на българите за президент- какво би ме накарало да гласувам за Г-жа Ц.Цачева? Само на балотаж ако опонента е с турско име!!!!!!

174

Анонимен

преди 7 години

Харесвам Калфин и ще гласувам за него! Ерудиран, компетентен, с ясна визия! Човек уважаван както у нас, така и в чужбина.Такъв Президент ни трябва, а не безлична фигура, командвана от ББ.

173

Анонимен

преди 7 години

До Ангел Аз също не харесвам нито Цачева, нито Радев. Не бе убеждавай да гласувам за тях. Така няма нещо да променим.

172

Песимист

преди 7 години

За съжаление е така - една май муна и магаре с табела ГЕРБ опростаченият български народ пак ще гласува са тях.*** народ загубена държава

171

Ангел

преди 7 години

Ако искате да свалите ГЕРБ от власт не позволявайте да ви се разпилее вота!!!Истината е че само 2-*** имат реални шансове за Дондуков 2 ,Ген.Радев и Цецка.Аз също харесвам Марешки,Каракачанов но те както и останалите нямат НИКАКЪВ шанс.Затова всички които не сте от ГЕРБ гласувайте за Радев иначе вота ще ви се разпилее е Жената-Мъж ще стане президент

170

Arhangel

преди 7 години

Истината е, че няма абсолютно никакво значение кой ще е президент. От него нищо няма да зависи и той нищо не може да направи. Същото се отнася и за правителството. В сегашното статукво няма как нещо да се промени. Бавно но сигурно изтребват българската нация, точно като във "Война на световете". Цели региони са обезлюдени или заселени само с полухора. А свръхцентрализацията в софия продължава, тъй като най-лесно се прилага NLP над събрана на едно място тълпа. Затова и там е фермата за зомбита.

169

Анонимен

преди 7 години

В момента имаме за президент Мъж-Жена сега ни пробутват Жената-мъж.Цецка ще загуби тези избори.Никога не съм гласувал но на тези избори ще гласувам

168

Ангел

преди 7 години

Във ДНЕС също се води социологическо проучване и Ген.Радев печели убедително.Знам че социологията дели избирателите на многобройни групи като пол,възраст,социално положение ,образование,етническа принадлежност и прочее но този сайт също се посещава от всякакви хора.Освен това социолозите правят проучванията си на база 1 до 5 хил анкетирани а тук са близо 15 хил. Смятам че истината е някъде по средата .Успех на Ген.Радев !

167

Анализатор

преди 7 години

Избор измежду: 1. Партийна секретарка 2. Генерал на пет разглобени самолета 3. Агент на ДС, назначен за патриот....Не знам как е при вас, но то хората с които общувам не получавам добри отзиви и за тримата. Алфа Рисърч, обаче ни облъчва с точно обратните "електорални нагласи". Явно на 6 Ноември няма да избираме, а ще назначаваме президент. На балотажа също...

166

до 7

преди 7 години

"никой няма да гласува за нея, даже и десните."Защо. Аз мисля, че Цецка ще се справи чудесно с този пост.Има образование, опит и подкрепата на управляващата партия.Може и да е била паргайгеносе, ама няма наглостта на бесепарите да подкрепя геноцида срещу народа ни от 9.9.1944 г.Смятам, че ще гласуват за нея.

165

Анонимен

преди 7 години

До"Ген.Румен Радев е най-.....главнокомандващ на армия......"Каква армия, човек.Ген. Радев е генерал БЕЗ армия и в момента. Всъщност тоя Радев в коя война е генерал?

164

Анонимен

преди 7 години

До"Ако не гласувате за Марешки, .."Ами той няма образователен ценз за този пост. Опит има като търговец. Рано му е. Цецка поне е юрист и толкова време- председател на НС. Тя ще познава законитеВиждаме какво става с назначаване на компромисни личности на високи постове.

163

General URKO

преди 7 години

Е няма живот - ГЕРБ пак ще спечелят...

162

Анонимен

преди 7 години

Не мога да си представя, какъв ще е този човек, който ще гласува Цецка да е президент на родината му.

161

Хм

преди 7 години

Тия резултати според плана на Цецо ли са????Доста ведра за Герб прогноза,пара е играла!Иначе,ако се ограничат костинбродските номера,ще има неприятна изненада за гербаджиите....

160

Анонимен

преди 7 години

пак платени диаграми всяка партия си има по една такава компания ..... зада манипулират мнението на хората

159

Анонимен

преди 7 години

Ако не гласувате за Марешки, е**** ви е майката. Присъщо ви е да мразите богатите, а дай на бедните дрънкала власт. Затова сте на това дередже. Всеки ден ви наблюдавам колко сте скапани. Овце пред заколение