14

Селски неволи

преди 7 години

Преди време един така ми спря в двора - заключих портата и като дойде и нахлу да се разправя за негово нещастие точно дойде полицията и хем арест за самооправство хем за влизане с взлом! Колата я извозиха с паяк като веществено доказателство а кретена получи условна присъда! Внимавайте къде показвате селянията си защото някои хора имат и оръжие което могат да ползват съвсем законно срещу наглоста ви!

13

шаламонто тоягата

преди 7 години

Освен колчета ще почнат да чупят и да крадат каквото лесно се докопва и по този начин ще се опитат да принудят живеещите наоколо да си оставят колите при тях. Кой говореше, че мутренските времена не се завръщат? Вземете пример с асансьорите и с какво ли още не! Явно отсъства МВР или са комбина! Какво мислиш Бъчворова?

12

Анонимен

преди 7 години

Тази скица да не би ББ да я е правил.

11

Анонимен

преди 7 години

всичко това може да се провери в сайта на агенция по кадастър, от квартала съм и на мен ми пречи, но имота е до там!

10

Софиянец отскоро

преди 7 години

Навсякъде, където нещата се правят от българи е така. По белите страни има ред, защото там от българите, нищо не зависи.

9

Анонимен

преди 7 години

За гепаджии ли става въпрос или за обикновенни ***?

8

Анонимен

преди 7 години

След като имат правно основание -ОК. Но защо общината е продала тротоара? Ако е бил реституирани е следвало тротоара да остане и собствениците да бъдат компенсирани

7

Анонимен

преди 7 години

Въпроса, който възниква кого са подпомогнали за да включат и тротоара в скицата?

6

Анонимен

преди 7 години

Откога паркингите, тротоарите и банкетите станаха частна собственост, а не общинска, както винаги са били досега? А сетих се, откакто мутрите управляват в България.Утре някой ще загради Цариградско шосе в София и ще иска такса за преминаване през неговата частна собственост.

5

Зайо Байо

преди 7 години

Ако заградят до колчетата ,няма да остане тротоар :-) Това разрешено ли е ?

4

30

преди 7 години

И защо да е безплатен, като е собственост на някой? Ако не друго, най-малкото данъци плаща за имота.Желаещите да паркират дали предоставят автомобилите си безплатно да ги ползват нуждаещите се? Хайде стига комунизъм и да живеем на принципа "моето си е мое, чуждото - общо"!

3

Анонимен

преди 7 години

Правилно. И аз, ако някой ми паркира в частната собственост, ще сложа заграждения

2

Цветанка

преди 7 години

Див и кръвожаден(либерал-демократически) капитализъм позволен и улеснен от "комунистите" и от техните най големи"врагове"....

1

BURZUM

преди 7 години

Тая София бетер Могадишу стана..