10

Анонимен

преди 7 години

Жалко за момчето, което са закарали в ловешката болница. Ако го бяха закарали в Плевен, може би щеше да оживее. На Ловеч нито линейките им са оборудвани съответно за бърза помощ, нито доктори има качествени в бърза помощ, които да лекуват и реагират адекватно.

9

ВИ

преди 7 години

Същата вечер се прибирах от Търново за Ловеч.Безумни изпреварвания в колона и насрещна такава.Дъжд,мокра настилка,намалена видимост,колони от коли иБЕЗСМЪРТНИ *** изпреварват, като принуждават другите рязко да намаляват или да правят тройно застрашавайки всички участници в движението.,,Лош матриал"-Прав е Вожда!

8

ивчо

преди 7 години

ама едно описание на мястото, къде е зл панега къде е яблани ца, от зл панега след 6/7 км пътя от русе се събира с търновския преди хемус, къде май нс му в страни се пада ябланица

7

Anon

преди 7 години

Отбиването на движението от Хемус в посока Варна беше набързо направено с две мигащи светлини, няколко подвижни табели и 7-8 невидими конуса, всичко това в рамките на 20 - 25 метра. Крайно недостатъчно като разстояние за магистрала!

6

ник

преди 7 години

Аз трябва да изкарвам кучето...

5

Анонимен

преди 7 години

София-Търново-Варна, тоя път нестава за нищо

4

Анонимен

преди 7 години

ИМА МЛАДИ ... НЦА КОИТО ОБИЧАТ ДА СЕ ВЖИВЯВАТ НА СЪСТЕЗАТЕЛИ. А НЯКОИ ПОНЕЖЕ ДОБРЕ ВИЖДАЛИ МОЖЕЛИ ДА КАРАТ И БЕЗ СВЕТЛИНИ. ДРУГИ ПЪК ГИ МЪРЗИ ДА ПОДАВАТ СВЕТЛИНИ ЗА ПРОМЯНА НА ПОСОКАТА! ПРОЦЕНТА Е ГОЛЯМ ПРИ МЛАДИТЕ ....ИНЦА.

3

шофьор

преди 7 години

минах от там тази вечер, станало е голямо меле, две от колите от общо 5 бяха мн разбити.

2

Анонимен

преди 7 години

ако челната фотография показва детайл от съобщаваната катастрофа, може да се каже, че потърпевшите изобщо нямат представа от това, какво представлява мощността на машините, с които си позволяват пагубни волности.

1

Анонимен

преди 7 години

И ПРЕЗ ДЕНЯТ СЕ КАРА С фАРОВЕ НА КЪСИ СВЕТЛИНИ. ДА СЕ ВИЖДАШ. НЕ ТИ СЕ ВЪРТИ ЕЛЕКТРОМЕРА!