202

Димитър

преди 7 години

Наполеон и Хитлер явно на нищо не ги е научил европедерасите и американски гейчета. Вижте само парадите на 9май. Мислите ли,че тоя народ чийто деди са умрели в бран за земята си ще отстъпят!? За всички смешници подкрепящи Англосаксите,ще запитам "Вие готови ли сте да умрете за България?" Първи ще се изпокриет като мишоци дупедавци.Колко ВОЙНИ запали САЩ от 1945г до сега? Колко СССр и Русия? Сега си направете сметка кой мъти водата в света и лови риба. *** прости.

201

Анонимен

преди 7 години

Жужето е гигант!!! Само обувките му са 63, но от скромност се прави, че си ги купува от Детмаг. Обама е лилипут висок една педя и го вдигат с хеликоптер когато говори с Жужи.

200

Анонимен

преди 7 години

До от рода ДулоРусия е номер 1 или 2 по доста неща.. като наркомани на твърда дрога, аборти, изоставени деца, смърт заради злоупотреба с алкохол и ментета... преди и след Путин

199

от рода Дуло

преди 7 години

Нещата са прости. Путин е велик политик издигнал своята държава от бивша в настояша световна сила 1 или 2 - няма значение точно кое място.Обонго е жуже и калпазан, който разрушава авторитета на бившата сила 1 САЩ.Боко тикваров е арогантен *** който ни евава маата по всички линии, но матряла го търпи и крепи. И така си върви светът ..

198

Путин

преди 7 години

пропуснато е:- референдума в САЩ за присъединяване към РФ

197

Анонимен

преди 7 години

на шаломов-владимирович ще му изпълнят исканията когато му цъфнат налъмите

196

Анонимен

преди 7 години

няма да доживее до килията ,неговите олигарси мафиоти ще го светнат по рано

195

Хаха,

преди 7 години

Владимир Владимирович многословно им е рекъл нашенското "кога цъфнат налъмите"...

194

Анонимен

преди 7 години

пинокио ни разсмива всеки ден и така ще е докато иде в килията на милошевич

193

Георги

преди 7 години

До 249,Има лесен начин за сравняване на благосъстояние от различни епохи. Изчисляване средна работна заплата в стоки от малката кошница. Понеже ще Ви е трудно ще ви опростя сметката. Сметнете минималната заплата от 1985 и сега в литри бензин. Въпреки, че тогава ни подаряваха петрола, бензина беше левче. Демек МРЗ=90л бензин. Сега е 2 лв при 420 или МРЗ = 240 л бензин. Сега сравнете 90 с 240 и помислете кое е по голямо.

192

Георги

преди 7 години

До Нико,Нямаше да е лошо поне един довод да имахте. Иначе ви признавам за верен руски *** - има или няма доводи - плюе наред. В крайна сметка за това ви плащат.

191

мухахаха

преди 7 години

Жужана падна до нивото на др. Ким. Всеки ден заплахи и закани да смачка лошия Запад.

190

Анонимен

преди 7 години

Жужето изобщо не е в състояние да отправя никакви ултиматуми. Просто всичко е за вътрешна употреба за да покаже на вратата какъв е мъж и как размахва пръст на "пиндосите", които се тресат от страх пред него. Разни плиткоумни феновена жужето също се хващат на този цирк и го превъзнасят като гениален политик мислещ пет хода напред.

189

Анонимен

преди 7 години

Rusnacite sa nai - zombiranoto pleme na sveta . Djudjefili .

188

Анонимен

преди 7 години

Георги, толкова широко отворени граници както сега, България никога не е имала! Отвсякъде прииждат и з ро ди, а клетият редови българин няма парички за автобус до областния град където изпратиха личния му лекар! Т.е. човека не може да отиде на лекар, да не говорим за пресичане на границата. 80000 те хиляди богати българи според ББ не са Българският народ!

187

Нико

преди 7 години

До 247 георги, простотията ходи по хората а при вас е дошла в повече мисленето също не е ваша сила търсете друго поприще за изява - например занимавайте се с животновъдство или по точно пасене на овце крави и друг ***

186

Георги

преди 7 години

***, не ви ли е срам? Толкова ли много ви плащат? Защо го хвалите това самозабравили се джудже което ще доведе света до ядрена война? Нали ние сме най близо до потенциалния плацдарм. От алчност ли го правите това или от обикновена тъпота? Толкова ли ви е къса паметта когато не ви пускаха да припарите до границата? България тогава беше един най обикновен ЗАТВОР - за всеки осигурена някаква "работа" заплащането никакво, а и нищо не можеш да си купиш.И не те пускат да излезеш.Това ли искате?

185

Анонимен

преди 7 години

Браво на Путин! Мисля че иска твърде малко от самозабравилите се янки, и трябва ежемесечно да включва по още една точка към този списък...

184

kristina

преди 7 години

добре че го има Кагебе-ца Путин, да им покаже къде им е мястото на самозабравилите се американци... Където минат само разрушения и фалити, интриги и войни.. Най-голямата им победа - Египет, унищожиха Кадафи, сринаха Украйна, обезкръвиха България.. Като големи зелени скакалци са :(

183

Путин е велик

преди 7 години

Слава на Путин !Ти ще ни освободиш от ГЕРБ знам аз .