9

до 9 ген.Радо Шишарк

преди 7 години

Ба, ти за умен ли съ мислиш ?. Ти незнааш колко уши имъш на главъта си.

8

Анонимен

преди 7 години

Мене кво мъ грее тоа рейтинг ?.

7

ген.Радо Шишарков

преди 7 години

Aма толкова сте прооости, че не е за коментиране. Да разбираме ,че Бойко Борисов си е платил на Moodys, за да му дигат рейтинга !?!*?!?..!? Ейй льохмани... ви знаете ли, какво е Moody's вобще? Много ясно че не знаете.Защто по тия форуми 99% сте крайно проСти.

6

BURZUM

преди 7 години

Благодарим ти г-н Премиер всичко е благодарение на теб.....благодарим!

5

к

преди 7 години

Стабилна само всичко скъпо пари няма не знаеш как да изкараш иде и зима това е стабилно

4

hahaha

преди 7 години

Внушава ни се, че трябва да гласуваме за Цецка. Аз пък съм на мнение, че ГЕРБ хем взе заеми, хем икономиката става все по-зле. Ама така е зле, че на практика няма никаква икономика. А ГЕРБ са вече два мандата на власт и пак нещата не вървят и няма на кого да се отлъгват. Затова няма да гласувам за Цецка, защото искам на власт да дойдат други, по-кадърни и образовани, хора.

3

Анонимен

преди 7 години

Fitch потвърди кредитния рейтинг на Русия със стабилна перспектива с тенденция към +.

2

Анонимен

преди 7 години

да и аз ПОТВЪРЖДАВАМ и аз стабилни сте в мизерия и всичките и перспективи с изгледи за дълго запазване на положението!поздрави от ав$$$тралияя сиднееей

1

Анонимен

преди 7 години

Не виждам какво ме грее кредитния рейтинг като заплатите в БГ не мърдат цените растат всеки ден, а някой ми казва че бил съчричастен с нас! Да опитат тези от мудис да живета с пенсия 130 лв да плащат ток, вода, парно и да имат пари за храна и лекрства! ЛИЦЕМЕРИ!