37

Анонимен

преди 7 години

ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, ЗАРАДИ КОЕТО МОСКОВ ТРЯБВА НЕЗАБАВНО ДА БЪДЕ АРЕСТУВАН! ДЪРЖАВАТА МАФИЯ!журналистическото разследване на Валя Ахчиева за акцията, която закова 1 милион НЕЗАКОННИ АМПУЛИ ТЕТАДИФ, ПРОИЗВЕЖДАНИ НЕЛЕГАЛНО ОТ ДЪРЖАВНАТА ФИРМА БУЛБИО ПОД РЪКОВОДСТВОТО НА ПЕТЪР МОСКОВ. АФЕРА единствена написа за ПРЕСТЪПНИЯ НАТИСК ОКАЗВАН НА ПРОКУРАТУРАТА да бъдат върнати нелегалните 1 милион ампули, които са ВЕЩЕСТВЕНО ДОКАЗАТЕЛСТВО

36

пик-а

преди 7 години

ШОК! Супер сензация. Кунева хваната на калъп с Москов и Гроздан. Борисов се закани да отмъсти за рогата Меги и Пепи.

35

Анонимен

преди 7 години

ГРАНДИОЗНИТЕ АФЕРИ НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО НА МИНИСТЪР ПЕТЪР МОСКОВ.- може би защото получените от Република Турция ваксини Пентаксим са на стойност 1 045 000 евро, а дарените от Република България БЦЖ ваксини са на стойност 4 500 000 евро. Малка разлика в милиони, които предварително са разпределени като комисионни между БОРИСОВ,МОСКОВ И МЕСТАН- може би защото посредникът при сделката е синът на Лютви Местан.-СКАНДАЛНИТЕ ВАКСИНИ ЕУВАКС СЪДЪРЖА ПЕТ ПЪТИ НАД НОРМАТА ЖИВАК

34

Зъбльо

преди 7 години

Ти не си никаква БОЦА, а си най-обикновена ШМОЦА!

33

БОЦА

преди 7 години

Бойко: Аве, Гроздане, ти мен уважаваш ли *** или не *** уважаваш. Щото като врътна още една ракия и ще стана много лош, да знайш!!!

32

Анонимен

преди 7 години

Отдавна казвам, че няма такова животно -хем си в опозиция, хем имаш министри. Но това не ми подобрява мнението за Борисов, а и давам конкретни примери за поведението му. Нещо по тях да кажете. Отделно Кунева е такава фурнаджийска лопата, заедно с Лукарски че нищо не би ме учудило.

31

Анонимен

преди 7 години

Москов е едно огромно и смрадливо. Имал съм честта да работя с майка му и не мога да не се усъмня - абе, този човек да не е осиновен?! Няма нито грам от гените на споменатите от Вас хора.

30

Анонимен

преди 7 години

Кунева изигра за пореден път всички. Включително и баш Озарения Бойко Борисов! А жалкият "трийсетте сребърника " Москов, да върви по пътя на Юда Искариотски. Не че преди е бил света вода ненапита.

29

ОПАА

преди 7 години

Борисов не може да казва Довиждане на реформаторите, защото ние много отдавна сме му го казали. Това беше точката, която счупи доверието между нас. Той няма да получи подкрепа от нас, защото това не е подходът на управление, което сме подписали преди 2 години. Ние сме заедно само на хартия, защото не може да съществуваме като самостоятелна група отделно от тях, заяви пред Денят ON AIR депутатът от РБ Гроздан Караджов.По думите му реформаторите имат драматични различия с ГЕРБ

28

Анонимен

преди 7 години

Заедно можем да крадем повече! Е за това сме стабилни. Това мнозинство може да изкара мнооого мандати. Нещо като ОФ.

27

Зъбльо

преди 7 години

Ти не си никаква ЕЛЕКТРА, а си най-обикновена МАГАРЕТКА!

26

Анонимен

преди 7 години

Супер скандал! Мигрант изнасилил студентка в центъра на София

25

ЕЛЕКТРА

преди 7 години

Да, стабилни сте по лапането.Докато има пачки от милиардите кредити ще сте уж стабилни, после да му мислят балъците , които ще връщат заемите -т.е. всички ние

24

смЕх

преди 7 години

До 21 некъФ странджаКаква Нинова те тресе патакламата е между тиквата и пионките които е наредил в така нареченото правителство насъсквани от Рада дълб.ката.

23

Анонимен

преди 7 години

Браво баце мачкай ***, мачкай баце бойче

22

Зъбльо

преди 7 години

Ти не си никакъв Бум, а си най-обикновен Гум!

21

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Трябва да е ясно на дрОгарката Нинова... - кой кара влака в тая държава...

20

Бум

преди 7 години

Банда негодници и предатели,как няма да са стабилни.

19

Анонимен

преди 7 години

Не, не сте стабилни, днес за пореден път го доказахте. Лъжете ме в очите след поредния скандал. Вие сте някаква жалка имитация на правителство, кланяща се на тиквения чобанин. Мизерници, които на парламентарните избори сте събрали вот колкото на селски кмет, а ми се правите на топ политици и ми говорите за бъдещето на страната.

18

хм

преди 7 години

Борисов нещо взе здраво да БУТА МАСЛО!