110

Ясно..,

преди 7 години

Още едно категорично доказателство,че тия трябва да бъдат изпратени в небитието!!

109

Майстор Манол

преди 7 години

След 23 дни не ти а народът ще казва какво може и кое не може!

108

lilyana kostadinova

преди 7 години

БОРИСОВ БИ ШУТА НА ТЕЗИ РЕФОРМАТОРИ ВСЕ ГОВОРЯТ И НИКОГА НИЩО НЕ ИМ СЕ РАЗБИРА

107

gerekkeke

преди 7 години

Това шареното пиле било пощенския гълъб Винету!!! хахахахахаЗнаех си че все на някакви пилета ги докарва ама е туи е баш!!!

106

край

преди 7 години

На референдума гласувайте ЗА МАЖОРИТАРНА ИЗБИРАТЕЛНА СИСТЕМА. Няма политик който да я иска - това е сигурен признак че е добра за България и че ще прочисти застойната тиня на прехода.

105

анонимен

преди 7 години

Е ся к"во праим с тоя Консуматорски блок.

104

хйдл

преди 7 години

Писнами да те гледам вече , неискам диктатура вземи си ходи вече

103

ДЯДО Йоцо

преди 7 години

Борисов, остават ти 49 дни - обратното броене започна!

102

деформатори

преди 7 години

Реформаторите:Не подавайте оставка, г-н премиер!Ще направим всичко, каквото поискате, г-н премиер!Ние сме виновни за всичко, г-н премиер!ОТВРАТ

101

Анонимен

преди 7 години

Те тея партньори някой ден ще вземе да ги опрасква публично в пряк ефир и пак ще декларират безусловна подкрепа. Дори ще благодарят за опраскването и ще Му се извинят, че не са заели достатъчно удобна поза, поради неудобните мебели и високите токчета на папуците си.....

100

Анонимен

преди 7 години

Кунка - пример за женичка кариерист до последната си молекула! Едно време се отдало и предало телом и духом като снаха на Политбюро, днес го тъпчат като последния *** и ни грам достойнство.Лиже, маже и заляга в краката на Бойко, само и само да заема министерския пост. Подиграха му се с увеличението на учителските заплати, вчера им се накараха като на мишки, а те слугуват духом и телом. Вместо да кажат на изтрещелия овчар да не врещи толкова и да си седне на дебелия гъзс!

99

Анонимен

преди 7 години

Как ще си отиде ли? Нормално в общество с развити човешки и интелектуални рефлекси ще си отиде с демократични способи като протест и избор. В ония другите общества ще си отиде, когато американците решат или както си отидоха Кенеди, Крушата, Мечката, Печката, братя Илиеви, бай Миле, Луканов, Ахмед Емин и още поне 200 юнака.

98

Анонимен

преди 7 години

При някои демокрации управляват тапаците! Просто са повече! - Иржи Венцел снощи в Панорама. Накратко - болшевизъм. Какво значение има все повече натрупващото се отвареащение от ,,елита'' след като тъмни индивиди от всякакъв етност вече се редят на опашка да стават ,,застъпници'' на ПП /проста партия/ Греб! Цачка завинаги!

97

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ отдавна е партия недоразумение за маргинали. Бойко казва "Няма да дам да се подигравате с мен и с ГЕРБ", ама то да сложиш за кандидат президент леля Цецка, да гледаш каква селска сбирка със селски призиви са си направили в Арена Армееец и после как да не се подиграваш. Радан Кънев го уважавам, ама да се беше разграничил от неадекватните Кунева и Москов, сега как да гласувам за тия.

96

Анонимен

преди 7 години

Реформаторите са алчни и некадърни, но и ББ вижда само скелети в гардероба. И тъй като целият му успех на политик се крепи на популизъм и подмолни действия- сега ще го стигне същото. Каквото си е дробил, ще си сърба.

95

Анонимен

преди 7 години

Крайно време е да настъпи време разделно между народа и тези *** от герб!Народе, опомни се или ще загинеш!

94

Анонимен

преди 7 години

Циркаджията е боци !!!

93

Дядо Йоцо

преди 7 години

Сбогом Тикво, вече започна обратното броене - остават ти 50 дни!

92

Идеалист

преди 7 години

Срамно е да ни управляват хора като Буда и Цвъки. Подобни хора могат да се намерят вече във всяка кръчма. Управляват със сплашване и изнудване и спекулации. Всички срещу сикаджииската партия!

91

Гошо...Тъпото

преди 7 години

До Тошо...остротоНе са ми плащали...скоро,но добре че ме подсети.Сега покрай...изборите ме забравиха,но като взема хонорара на куп ще почерпя.Среща на Трите Кюшета в часа в който Боко...фффърли оставка.