6

Анонимен

преди 7 години

Пак ти казвам - давай да помагам на мацката.

5

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 4Не става въпрос за мен. Една моя бивша съученичка, която и до днес ми е близка приятелка, се оказа в такава ситуация. За ядосване си е!

4

Анонимен

преди 7 години

Сърдитата, ела аз ще ти направя. Три пъти вече съм доказал, че не пуцам с халосни!

3

Анонимен

преди 7 години

..Майка му мърмори, че снахите на приятелките й забременели още през първата си брачна година.И чак след години, през които тече биологичното време на жената, а хубостникът мучи"Стига мааа, аз не съм ялов!", чак след това най-после може да се накани да иде и той да го изследват и после да избуботи"Тоя доктор нищо не разбира, как така ще изкарва, че вината да нямаме деца била у мен!"Никой не ви е длъжен да се омъжва за вас, ако не сте сигурни, че можете да направите жена си майка на здрави деца!

2

И най-важното

преди 7 години

Да е наясно дали може да има деца.Това не означава да заяви важно: "Други жени са ми казвали, че са бременни от мен! Ама абортираха, щото аз още не исках да се обвързвам!" Дрън-дрън. Той даже им бил давал пари за аборта. Дрън-дрън, та пляс! Ами такива женички ако не измъкнат пари от ***, кого другиго да завлекат?Да бъде така добър да си направи съответните медицински изследвания преди сватбата, защото при мъжа те стават много по-лесно. Не да гледа как жена му се мъчи по доктори, майка му ..

1

11

преди 7 години

Все едно и също пеете...