58

Ало,ало

преди 7 години

Тос крокодил ,що е на свобода,и жив?

57

Снимка планет

преди 7 години

Като гледам снимката,не е човек,нито,куче,ами някакъв тлъст,едър червей,времее да му се направи дисекция.

56

london

преди 7 години

Na tak7va kato tozi *** ot snimkata Da mu izkormite tashacite da vidim.dali drugi ste posegnat . Da se moli da ne go srestna 6te oblicha roklya do jivit

55

Анонимен

преди 7 години

Убийците на хора се радват на невероятна милозливост от страна на съда. Това означава, че според съдиите, прокурорите и следователите човекът е по-малко ценен. Правилна е присъдата за убийство на животно. Трябва да се прилага. Хайде да вкарват в затвора и убийците на хора. Не по-малка присъда заслужава изнасилвачът и педофилът - проваля жертвата си за цял живот.

54

Анонимен

преди 7 години

Затвор за този бо....к.Там ще го направят мома и после като излезе след година ще е като вакло агънце .

53

LaSombra

преди 7 години

До Анонимен 56Именно от убийства на животни психопатите стигат до убийства на хора. Такъв по-добре да го порят в затвора, отколкото да остане на свобода, защитаван от таквиз като твоя милост.

52

Що?

преди 7 години

Бе как познах аз по-рано, че е и наркоман, а вие ми го защитавахте. Бо-клука си е бо-***, той няма националност, етнос, пол, език, култура. То си е ***.

51

Анонимен

преди 7 години

Pitenzialen ubiez v datvora dnes kotja ku4e utre 4ovek vij mu mutrsta gadna ubiez

50

За съжаление,

преди 7 години

*** си остава ***. Той и такива като него са безполезни за обществото същества, които трябва да живеят изолирани зад решетките, докато се споминат.

49

Анонимен

преди 7 години

Дано и него го изкормят някъде по същия начин и да умре в адски мъки. Бог вижда всичко! Законите на физиката са природни закони. На всяко действие има противодействие-равно по големина и направление и обратно по посока.

48

Анонимен

преди 7 години

"Убиецът на сина ми живее, кара си автомобила, радва се на слънцето, а ние нямаме нищо. Един гроб, това имаме", заяви пред bTV майката на Ники.28-годишният Бейтула Исмаил, който е виновен за трагедията, вече има една присъда за друго убийство на пътя, както и множество актове от КАТ да ви имам проблемите с коткитеоткачена нация - разпорени и обрани хора и няма капка провосъдиетия защитници на котките да срещнат същите проблеми на нещастните хора дето чакат провосъдието за човеците

47

nina

преди 7 години

Днес е разпорил котка,утре може да бъде дете или възрастен..Само му погледнете физиономията на този психо,кой нормален човек ще прояви такава жестокост без причина ?

46

абсурд

преди 7 години

***,преди всичко човека е животно,като гледам аз трябва да лежа доживотно.Прасе можеш да убиеш ,а коъка ,не

45

А1

преди 7 години

Каквото сме си посели...., това жънем!

44

Анонимен

преди 7 години

45, наистина, жалко за котката. Но още по-жалко за тебе, че мама и тате не са те възпитали, и че си мръсен ***, симпатизиращ на организации като Peta, Femen, и даже AntiFa. Сиреч, предател на своя народ.

43

георги

преди 7 години

Кой нормален ходи с нож докато си разхожда питбула. Сигурно е ял доста бой

42

до 99

преди 7 години

по този начин се става истински убиец

41

Петър

преди 7 години

Щом посяга на животно по жесток начин, нищо няма да го спре утре да го направи и срещу човек без окото да му мигне.

40

Анонимен

преди 7 години

само го вижте на какво прилича , и ще ви стане ясно , младите ги интересуват само как да си обръснат празните тикви да не натъпчат с химия за да направят мускули, някой друг татус и да се мислят за мутри ... големи мъже

39

светнат

преди 7 години

До всички врещящи тук защитници на месодайни животни:1. Хората са по-природа месоядни, но това не ги прави изверги да убиват за удоволствие. Тези, които убиват животно за удоволствие за доказано психопати. Утре ще ви свитнат без да им мигне окото.2. Съществува много строга европейска директива как да се умъртвяват животни за месо без да им се причинява болка.3. Веганите са противоестествени индивиди.4. Точка по въпроса.