15

хъ

преди 7 години

Що за логика? Аз, ако гласувам, че не подкрепям никого от предложените, защо ще слагат гласа ми към първия?Ако исках да е той, щях да го отметна.Мятат ни яко.

14

Анонимен

преди 7 години

ВСИЧМКИ ЗАЕДНО СА СЪГРЕШИЛИ, ВСИЧКИ НЕНУЖНИ СТАНАХА.

13

До КК

преди 7 години

доста хора ще направят така

12

До 123

преди 7 години

Брей веднага излъга - типичен комунист

11

123

преди 7 години

Деформаторите какво се правят на ущипани? Предложението за това квадратче е тяхно! Защо чак сега се усетиха, че има нещо гнило?

10

Анонимен

преди 7 години

До #8Не точно така! Подателят на невалидната бюлетина повишава % на гласувалите, а с това и представителнста на политиците. Тоест пак те кярят

9

КК

преди 7 години

А аз смятам да дам гласа си за В. Марешки. За разлика от всички останали, той направи нещо за мен - свали цената на бензина с 20%.Цачева, Радев, Каракачанов и т.н. не са направили нищо за мен. Орешко ме ядоса най-много.

8

Анонимен

преди 7 години

До РеалистОбщо взето в бюлетината от този точно вид няма никакво значение дали ще отбележиш, че не подкрепяш никого или ще я направиш невалидна (освен за твое собствено успокоение, че поне ще си си излял душата върху хартиШката), тъй като и двата вида "глас" изобщо не се взимат предвид, а се вадят и кандидатите си делят само гласовете, в които реално подкрепяш някого. После пак ще има резултати от сумарно 100% покрепа, а няма да ти кажаt Ц.Ц. печели с 10% подкрепа, след нея R.R. с 9,5...

7

по-скоро тъпанар

преди 7 години

До РеалистТолкова си ***, че даже няма да ти обяснявам защо.

6

Реалист

преди 7 години

Който не му харесва никой от кандидатите да пише с химикала "е.вете си м.айката" бюлетината се брои за невалидна и да надуват кавала кат са толкоз "умни"....

5

12867

преди 7 години

Би трябвало да се броят гласовете "Не подкрепям никого" и ако са повече от на следващия, да се преустанови избора, а кандидатите да не се допускат никога повече до избори.

4

Анонимен

преди 7 години

Значи не трябва да се използва опцията гласувам за никого като протестен вот, а да се използва гласуване за малко вероятен кандидат на първия тур като алтернатива? Брей притиснаха ни отвсякъде. Тези избори ще заприличат още малко на тези от Тошово време. Свобода на избора ще имаме ли? Свобода да не избираме никого?

3

Реалист

преди 7 години

До Мъдро решениеАко искаш може изобщо и да не правим избори, а направо мамати Цецка да я назначи Бочко, а - кво ше кажеш .....

2

sa6

преди 7 години

Толкова ли е трудно да го направят по правилния начин.Да не се дават на никого гласовете.Ако имаме 1000 човека годни да гласуват и отидат 100 - имаме 10% избирателна активност.Ако от тея 100 - 20 Гласуват за едните, 30 - за другите, 10 за малките паркиийки и 40 " Не подкрепям никого": то на ще имаме 2 кандидата (съответно с 20 и 30%), които не са достатъчни за избиране на първи тур- но те ще отидат на балотаж защото нямат 50%+1 от всички действителни гласове.

1

Мъдро решение

преди 7 години

Според мене, най-правилно е гласовете "Не подкрепям никого" да се считат като гласове за управляващите, респективно да се броят като гласове за г-жа Цачева.