16

ЕЕЕЕ

преди 7 години

Хотелиерите лъжат като Ром Антика .Тази година Хотелите бяха пълни на 100% , догодина ще има ръст от 40% ?По двама на легло ли ще ги слагате ?А и след закона за отмяна на сливането на работните дни , май ще има спад 40% ?

15

Анонимен

преди 7 години

Институт за изследване и оценка на туризма сега и инспекторат. Така ли не измряха комунистите. Колко чиновника на ясла ще назначите да ядат народни пари след като няма държавен туризъм. Подготвят се нови налози и грабежи . Децата внуците и правнуците на управляващите бивши комунисти трябва хляб да ядат и то без да се изпотят. Търтеи оставете ни да дишаме.

14

...

преди 7 години

Е хубаво де, то човек трябва и да мечтае! Инак в тоя свят дето живеем трябва да се гръмнеш! Ама то бива мечти бива мечти, *** то тая нали беше и министър, да земе малко да се попреземи или поне да орбитира на 4000 - 5000 километра от земната повърхност! Тая година САМО И ЕДИНСТВЕНО благодарение на ИДИЛ имаха 2 - 3 % ръст и тая сега не можеш я върна от орбитата и около Сатурн!

13

BG black sea -- rama

преди 7 години

Тиквун- кога ще смени този изключително некадърн кадър като Ангелкова. Само по статистики го кара, и говори ткива глупости че и децата и се смеят. Не знае къде се намира непрекъсното сменя данните. Тези постояни новини ръст - глупости тези нови са по скоро тревожни че няма хора и който ходи по БГморето го вижда- пополиски бращолевеници. Незнам кой луд ще отиде на БГ чернооморите с високи цени и най скапаното обслужване което може да си представи да не говорим за фекалиите хотели като блокове т.н

12

Между редовете

преди 7 години

Туристически инспекторат трябва да има защото много партийни съмишленици и техните семейства изнемогват след силния летен сезон. Много пари, а няма кой да ги брои. Значи , като наближат избори, че като зпочнат едни високопарни твърдения. Ходи после им търси сметка на изявленията гръмки.

11

Анонимен

преди 7 години

Само да няма ръст на терористите

10

Анонимен

преди 7 години

Византийските *** пак се събуждат.Ще започнат с мутроморие ,че е национално предателство ако почиваш на Българското Черноморие защото парите отивали в мутрите и.тн и т.н.Византийци пукайте се. Все повече българи и чужденци ще почиват в България.Все по-уредено и по-хубаво ще става в България.Ако човек лежи на вашия акълне бива да ходи в Дубай.Знаете ли кой направи Дубай световна дестинация.Японската и китайската мафия.После те доведоха големия капитал и сега Дубай е това което е.

9

Анонимен

преди 7 години

Ранните записвания от посочените пазари за зимния сезон вървят супер неуспешно и на цена най-висока 20 Евро на човек, на база нощувка, закуска и вечеря. Смятайте за какво става въпрос. Казва Ви го човек от бизнеса.

8

бай Рангел

преди 7 години

Нали същото министерство обяви,че това лято всичко е пълно почти на 100%?! Къде ще ги слагат новите плажуващи?

7

Къде го видяхте

преди 7 години

15 дена бях на море през августи началото на семпетври в Ахтопол - жив човек нямаше, ако не броим войниците. А в Лозенец бил мъртъв сезона с тази "кафява" вода.

6

Анонимен

преди 7 години

Ръста - прехвърлените най-съдрани туристи от Турция. А миналата година - 50% спад. Догодина пак толкова, защото няма никакъв ръст на БГ туристически продукт.

5

Анонимен

преди 7 години

не ви ли писна да бълвате такива статийки? нема ли да пуснете една за цените на панелките?

4

1441

преди 7 години

Трябва да съм луд за да почивам в нашето Черноморие.Каква почивка ще това да си между селяни,мутри,наркомани и полуграмотни индивиди:)На две крачки от мен е Гърция и Турция.Хората предлагат спокойствие,хубава храна,перфектно обслужвани и чиста вода.

3

МАТЕМАТИК

преди 7 години

АЙДЕЕЕЕ- МАДАМ КОНСКА ГЛАВА ПАК ЗАПОЧНА ДА МЕЧТАЕ ЗА ИЗМИСЛЕНИТЕ СИ РЪСТОВЕ.....

2

никога на БГ море

преди 7 години

В дясно плажа , в ляво тоалетната .

1

Фактолог

преди 7 години

Всяка една дума от управляващите преди избори е откровенна лъжа.Факт.