10

Христо Ботев

преди 7 години

А не искат ли и безплатни лекарства?

9

Анонимен

преди 7 години

Плаща ли се нещо, за да бъде човек студент в този университет за хора над 55 г.?

8

Анонимен

преди 7 години

До АнонименДа де, нали и аз това казвам - че съвсем не са прости възрастните хора. Взехме й нов апарат (с копчета, с българско меню) и сега няма проблеми.

7

Анонимен

преди 7 години

до първияИма един такъв лаф: "Не се присмивай на майка си, когато те помоли да я научиш как да работи с компютър. Тя те е научила как да ползваш лъжица"

6

Анонимен

преди 7 години

За сметка на това пенсионерите са видели много, аз не бих ги подценявала. Баба ми се научи да пише есемес-и когато беше над 70, съвсем не и е трудно. Миналата седмица ми заяви, че и прекъсвал мобилния докато си говори с другите баби и предположи, че може би е от батерията... Явно простият си е *** на всякаква възраст, и възрастта не е решаващия фактор за това, кой е некадърен.

5

Анонимен

преди 7 години

Тези хора нямат нужда от "ограмотяване" - очевадно са достатъчно грамотни, щом осъзнават границите си и активно търсят начин да ги разширяват. Абсолютно ми е непонятна тая дискриминация по възрастов признак. Хората над 70 може да ходят трудно, но не вярвам да са загубили нещо от предишния си опит. Да не говорим, че на 25 някои са толкова "грамотни", хеле пък по техническата част, че не могат нищо да направят с новите си лаптопи от Технополис и предимно четат Тialoto и Cosmo.

4

Анонимен

преди 7 години

Сега ще вземат да плъпнат из нета компютърно грамотен митрял от четвъртата възраст

3

Анонимен

преди 7 години

Желанието за учение и развитие трябва да бъде поощрявано! Поздрави за тези хора!

2

Няма лошо

преди 7 години

Желанието на тези възрастни хора да се ограмотят компютърно никак не е глупаво. Поне ще се ограмотят, ще попрочетат туй-онуй и по-рядко ще се взират в турски сериали и даже могат да прекратят хвърлянето на пачки от балконите.

1

5

преди 7 години

Училища,университети са в нечуван колапс.Но се открива и тази поредна тъпня плод на болен ум .