15

Разбирач

преди 7 години

Не кълни, защото ще ти се върне. Жената настоявала за ефективна присъда, евалата. Май ще си остане с настояването. Страшна справедливост.

14

Анонимен

преди 7 години

Внимавай какво си пожела, 17.Жената е направила достатъчно.

13

Разбирач

преди 7 години

Ами като нямаш нищо, направи НЕЩО по въпроса, не блей като уфсъ.

12

toto

преди 7 години

*** без книжки убиват по пътя,турци карат и убиват по пътя,гърци карат и убиват по пътя,българи карат и убиват по пътя и всички са на свобода ,защото са на "някой" някакви или си плащат ! По пътищата се убива толкова много народ , 10 пъти повече се осакатени , а ние се възмущаваме ,порицаваме,наричаме ги убийци и .....до там ! За голямо съжаление в тази "държавица" няма СПРАВЕДЛИВОСТ !!!

11

До 9 моторист

преди 7 години

Мутрите и мотористите не живеят дълго!!

10

Анонимен

преди 7 години

Цацров *** нещастен да ти се върне на цялото семейство ако не предприемеш мерки !!!

9

не ТРИИИ

преди 7 години

На "Хемус" ха потъпевшия с колело ли бил там ? Майката на Ники: Ще направя ПИАР на тиквата през фейса и медиите пък може и да ме огреят няколко хилядарки !Стотици катастрофи на година - това не ни дава право да ликвидираме участниците в тях.А тиквата да си гледа теглото не е от мас и сланина които НИ забрани.

8

(-_-)

преди 7 години

Първо това не е убийство, ами нещастен случай, а да си правиш PR върху нечия смърт е направо безумна наглост. И защо точно сега се вдига шум около тоя случай?

7

Анонимен

преди 7 години

А защо, когато държавата се управляваше от Орешарски ставаха същите првстъпления по пътищата? Тогава БСП долни орестъпници и българоубийци ли са или щом са он нашите това за тях не се отнася?

6

Родолюбец

преди 7 години

Така е, мила майко, като държавата се управлява от ГРОБ, който превърна цялата държавата в гробище!Долни герберски престъпници и българоубийци!

5

Радев Пудела

преди 7 години

Аз ще внеса справедливост... ако Нинова разреши.

4

Анонимен

преди 7 години

Добре, че е генерал Борисов да вземе някакви мерки иначе комунистите на Станишев в съдебната система нямаше никога да си мръднат пръста. Те имат пилза младите хора да загиват, защото те така или иначе няма да гласуват за БСП.

3

Анонимен

преди 7 години

Вече коментирах снимката преди няколко дни.Вече нЕмам думи. То бива, бива, ама бивол за мезе не бива ...Вече само Баце за мезе ...

2

az

преди 7 години

Имал още едно убийство на пътя????!!!!??? Е това е България!!!!!

1

анонимен

преди 7 години

ами тези който нямат снимка с БОРИСОВ,КАКВО ДА ПРАВЯТ,като е видно,че прокуратурата изпълнява и работи само когато БОРИСОВ им нареди и след като ГЛАВНИТЕ ИНСПЕКТОРКИ при ВСС заявяват,че няма работеща прокуратура и безотговорност.