11

Лелейййй,

преди 7 години

то един ураган ги парализира, а какво ли ще стане когато Путин ги ошамари?

10

Ай стига бе,

преди 7 години

Ба го в грижовника, следващия път на попа или на каменоделеца ли ще се обажда?

9

Анонимен

преди 7 години

Една обикновена човешка история се превъзнася като някакво чудо. Обикновените внуци, в САЩ, обичат обикновено, обикновените си баби.

8

до 6

преди 7 години

от Скънка:Благодаря ти за изчерпателния отговор.Стана ми ясно.Все пак не мисля, че блести от гениалност този внук. В моите представи щатите са една добре организирана от урбанизъм, градоустройство и архитектура нова страна, в която бабите са срещнали скайп, когато тук в БГ все още нямаше цифрови кабели за нета и твто.Като цяло ненавиждам САЩ,Русия,Англия и Сърбия - все нации, които са отговорни за статуквото в България по една или друга причина. Поне според моите скромни познания по история

7

Анонимен

преди 7 години

по-добре отразявайте какво се случва из България при преминаването на смъртоносния ураган ГЕРБ.

6

до скънка 4

преди 7 години

Елементарно, Уотсън! Бабата е имала само стационарен телефон. В САЩ тия все още минават на стълбове над земята. Жиците са били скъсани от урагана, затова внукът не е могъл да се обади. Разносвачът на пица е имал мобилен телефон.Явно младежът не е знаел телефонните номера на съседите на баба си, щеше да е по-лесно.

5

"Урагана Кундуз

преди 7 години

"И въпреки този ужасяващ ураган-"американската нация" няма да се пречупи,непоколебимо вярва в "своята изключителност" и "износа на америкън демокраси с война и хибридни терористи по света".Дори при смъртта на милиони в Сърбия,Афганистан,Ирак,Либия,Сирия "от износа на америкън демокраси",американеца ще поръча пица за баба си за да провери дали тя е добре след урагана.О да-тя е добре за разлика от бабите и внуците им в Афганистан,Ирак,Либия,Сирия за които "демокраси войната" сипе бомби..."

4

скънка

преди 7 години

Бате, а как е говорила от телефона на доставчика с внука си? нема мисъл ...

3

Tc

преди 7 години

Бате ти к'ъв си ***. Ураган е минал от там, а ти очакваш да имат мрежа за телефоните. Плюс, че и бабата е стара и нз дали може да се оправя с "клетъчни телефони". За пример- у нас като завали булсата спира да работи...

2

skunka

преди 7 години

в щатите нямат ли клетъчни телефони?

1

Анонимен

преди 7 години

Този пич е доказателството, че не всички американци са глупави. :))))