66

Боби

преди 7 години

До Анонимен 97ФИЗИКАТА и МАТЕМАТИКАТА за това се наричат ТОЧНИ НАУКИ защото се основават САМО И ЕДИНСТВЕНО НА ФАКТИ. ВСЯКА ТЕЗА(ВЪПРОС, ПРЕДПОЛОЖЕНИЕ) СЕ ДОКАЗВА и СЛЕД ТОВА ДОКАЗАТЕЛСТВОТО СЕ ПРОВЕРЯВАСАЩ имаме снимки на старта на ракетата по време на катастрофата. 2 години и кусор нито на комисията нито на обществеността не са предоставениКомисията не е събрала всички части от самолетаКомисията разследва САМО ЕДНА ХИПОТЕЗАКомисията не ползва данни от Производителя на Ракетата А от КОЙ??

65

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 104А според теб как е? Кое не е така ?

64

Боби

преди 7 години

До Шоп 101Ако свалиш един самолет над морето и на голяма дълбочина и особено ако в района има морски течения разбирам да е свален в "Суматохата" и "Да Няма Доказателства" - ОБАЧЕ ЧАРКОВЕ ОТ СВАЛЕНИЯ БОИНГ ОЩЕ СЕ ВЪРГАЛЯТ В КАЛТА НА ДОНЕЦК НЕПРИБРАНИ - Такова калпаво разследване НИКОГА не е правено.Кадафи отричаше съпричастност на своите служби а не че еди кои си са гръмнали самолета. И не ги предаде на СЪДА докато не представиха ДОКАЗАТЕЛСТВА включително снимка на транзистора бомба от входа н

63

Анонимен

преди 7 години

Тия с уахабитската идеология какви са-с ислямски национал-социалистически наклонности ли са щото от тия ги търсят от всичките интернационали дето ги има да направят мелето щот без тези не ставало требе всички да са в комплект,че и ония за мултикултуризма наети,сякаш без тях не може да мине и по Европа не могат да се оправят без тях само на десни и леви и тук таме по центъра като на магадана.

62

Анонимен

преди 7 години

Абе американоиди , ЦРУ - частна организация , НАСА - частна организация , Федералния резерв - Частна банка ,медиите са частни за оръжейната индустрия даже и няма да почвам . Държавата плаща и се управлява от компании. Самата държава е частна собственост ! После ми говорете за диктатура и демокрация !

61

Шоп

преди 7 години

До БобиБоингът е свален нарочно, точно с разчет, че в суматохата няма да има доказателства.Това държавен тероризъм.На Путин любимите убийства са тези със самолетни катастрофи.

60

Боби

преди 7 години

До Анонимен 90ОПОРНАТА ТОЧКА С БОИНГА пак на масатаВ съда търсят САМОПТИЗНАНИЕ, МОТИВ, ВЪЗМОЖНОСТ - Никой не си признава.Мотив Русия - Да си утежним още повече имиджа като добавим свален самолет с невинни хора - АБСУРД НЯМА ТАКЪВ ПОЛИТИК КОЙТО ДА НАПРАВИ ТОВА.Да спрем полетите на Украинската Авиация - Що ще стреляш по ГООЛЯМ(50х50м) самолет??? вместо малък(Су-25 14х15м) и НИСКОЛЕТЯЩВъзможност - Алаз Антей с ФИЗИКА доказа че са стреляли УкраинциВярваш на ФИЗИКА или ПРИКАЗКИ на ПОЛИТИЦИ

59

Боби

преди 7 години

До Анонимен 84Как действа САЩ? Мега корпорациите лобират директно или наемат лобисти - Конгреса под този натиск приема закони - Управление на Законодателната власт(пример Монсанто)Корпорациите лобират пред правителството начело с ПРЕЗИДЕНТ за еди какво си. По този начин примерно САЩ нападна Гренада защото някой каза че ще спечелят комунистите изборите.Ако нещо се обърка с политиката кой го отнася - ПРЕЗИДЕНТА(пример Картър) Корпорациите дори не са споменати в новините.Това са САЩ диктаторите

58

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 85Е как пък цитира репортери без граници ? Руска агенция ли е ? Агенция която прави стъкмистика ! Агенция от така наречения свободен свят .Нали всяка медия е и се казва какво да показва, така ,че да формира мнението на масите . Ти да си видял ,че хората танцуват от радост , че са се отвъртали от ИДИЛ .А кой ги освободи? САЩ за 3 години нищо не направи ! Руснаците по същия метод ( въздушни удари ) за 3 месеца !Е кой върши работа за простия народ ?

57

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 65Дали не са ти промили малко мозъка западните медии ? Къде видя, чу или каквото и да е, че Путин е убивал деца? Като казаха ,че е свалил боинга с холандците? Като казаха ,че е е страна в ГРАЖДАНСКАТА война в Украйна ? Там САЩ "не " помагат !В Сирия където изтика терористите за 3-4 месеца .САЩ не "можаха" за 3 години ?!?!? МАй не искаха и как ще искат като те ги създадоха !Въобще извади си главата от *** на Обонго и се огледай !И мантрата комунист се изтърка !

56

Боби

преди 7 години

До Анонимен 81Запитал ли си се къде са най-големите диктатори на всички времена. - САЩот 200(двеста) години няма промяна в политическия модел в САЩ - две партии дето се сменят една друга в управлението - а очевадно че след края на работния ден членовете им си пият коктейлите на една маса в тузарски заведения.Е в света имаше 2 световни войни, Комунизъма се появи и залезе, Интернет, Викилиикс, разпадна се колониалната система и прочие.Как пък някой не се отлюспи от тях при провал или победа?

55

Боби

преди 7 години

До Анонимен 72Има една западна скоропоговорка:Ходи като Патица, Квака като Патица, Изглежда като Патица значи това е ПатицаЛавров в момента в който започна операцията в Сирия каза следното:Отиваме в Сирия да се борим с ТЕРОРИЗМА. Всеки който изглежда като ТЕРОРИСТ, Държи се като ТЕРОРИСТ, Убива като ТЕРОРИСТ е ТЕРОРИСТ и ние имаме намерението да му счупим главатаПодписаха ли примирие? ДАПратиха им даже хуманитарка от ООН. Изгориха конвоя за да обвинят Русия и САР - ТЕРОРИСТИ

54

Боби

преди 7 години

До Петков 66Боевете за Алепо са вече няколко месеца. Ако някой е искал да избяга е могъл на два пъти да избяга веднъж като са идвали ИСЛЯМИСТИТЕ и втори път когато АСАД започна преди толкова време щурма.Защо не са избягали? Ами не ги пускат сега управляващите ислямисти за да ги ползват като жив щитНО ЖИВ ЩИТ НЕ Е СПРЯЛ НИКОГО - НИ АРМИЯ НИ ПОЛИЦИЯ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИЯ ПОНЕ ЕДИН ВЕК НИКЪДЕ ПО СВЕТА

53

До боби

преди 7 години

Препоръчай ми твоя, за да не ходя при него.

52

Боби

преди 7 години

До Анонимен 65Ано НЕ ЗНАМ КАКЪВ СИ НЕ МОГА ДА ТЕ ОХАРАКТЕРИЗИРАМВсе едно каза:"Канибалът казал прекратяването на съществуването на ей онзи там дето е в казана не е убийство а приготвяне на вечеря."Вземи се прегледай при някой психиатър.

51

Анонимен

преди 7 години

Европа и САЩ подкрепят умерени главорези- терористи а Русия помага на Сория в борбата срещу терористите.

50

д-р Иванов

преди 7 години

До ПетковДа не сте злоупотребили с твърд алкохол преди обяд ?.

49

Боби

преди 7 години

До Анонимен 59А Радикалните ислямисти колко са затрили питаш ли? При Ислямистите жените имат права колкото права има една крава в обора на дядо ти. ОБАЧЕ НЕВЕРНИЦИТЕ И ОСОБЕНО ЖЕНИТЕ НА НЕВЕРНИЦИТЕ ИМАТ САМО ПРАВОТО ДА БЪДАТ УБИТИ(Ако преди това не ги ползват както има стотици примери за изнасилване от войниците)

48

Анонимен

преди 7 години

До ШопСирия винаги е била в пределите на велики империи и цивилизации - Шумерска, Финикийска, Римска, Персийска... преди да попадне под властта на крайните османски ислямисти! А твоята Англия по това време е била терен на враждуващи по между си племена- факт! Спасило ги е отдалачеността на Османската империя и спирането и пред Виена!

47

Анонимен

преди 7 години

До Петков2/3 от Алепо е под контрола на Асад! Що не направят интервю с местните жители дали са доволни или не от това, а!? Щото тяма да им изнасят резултатите на Ройтерси и пр. агенцийки! Колкото до източната част - цивилните отдавна следва да са се изтеглили по хуманитарните коридори, а това какво бръщолеви някакъв дюнерджия от Ковънтри и се препредава от световните агенции са пълни глупости! Там са само терористи и може би семействата на някои от тях, което си е тяхна отговорност!