287

анонимен

преди 7 години

Русия е голяма и независима държава.Искат да я разпердушинят както направиха с България и други такива като нас.Е няма да стане,трудна работа много зор ще видят .Искат да си радпродаде ресурсите,да я заграбят като нас и почти бяха успели но дойде Путин и им спря кранчето.Сега бил диктатор и що,щото не можаха да купят Русия.

286

анонимен

преди 7 години

А вие как бихте се чувствали ако някой съюз който не ви мисли доброто ви обгражда границите с бомби,ракети и каквото му дойде наум.Когато е готов милиарди да изсипе само и само да създаде гражданско неподчинение,убийства и пожари.А някои ще кажат,че те от доброта и загриженост го правят,е сори *** няма всеки знае защо НАТО обгражда Русия.И те да стоят и да пляскат с ръце.Естествено ,че ще се подготвят за най лошото,пък каквото дойде.Те ако не го правят ще бъдат пълни ***.

285

Анонимен

преди 7 години

До 353 !Само китайките ще останат за разплод .

284

Джона

преди 7 години

Колкото до Чечения, хайде баста, за терористи и ислямисти няма друг изход освен бой до дупка,

283

Джона

преди 7 години

Но ал кайда, почва от там, от краварското финансиране и въоръжаване на талибаните. Войната в Ирак на много уважавания Буш е черешата върху тортата, имаме вече даеш.

282

Джона

преди 7 години

356, руската инвазия в Афганистан 79а, *** хора вие сте останали неинформирани 25 години, този факт сложи край на СССР. Това е, и това е било уловка замислена от Бжежински.

281

Джона

преди 7 години

356, в Дамаск се продават фанелки с надпис Россия, сирийците са благодарни че някой ги защитава от Ал- кайда, с която краварите трябваше да воюват, но явно друго им е било в главата

280

Анонимен

преди 7 години

До Боби--344; А колко струват руските жтанкове и самолети ?Руските воени специалисти предлагат га ги купуват за да им излезат по ЕВТИНИ.

279

Джона

преди 7 години

353, обясни на простлюдието какво 20 трл долара са: 20 000 милиарда, дори и на Щерев ще му падне изкуственото чейне

278

Анонимен

преди 7 години

До Радио Ереван--337;Да децата на Сирия най--добре разбраха Руските хуманисти. Афганистанските също ,особено след руската инвазия 1979 г в Афганистан. Ав Чечня най добре разбраха руската хуманост ,след Унищожението на гр. Грозни.

277

русофил

преди 7 години

Русофобските *** в действие-в този сайт. Сбор на отрепките чакащи да падне нещо за един "облак".

276

desislavg

преди 7 години

Статията е едностранчиво написана.За срива на споразумението са виновни САЩ с атаката на правителствените сили в Деир Ез Зор,където убиха над 100 войници с цел да унищожат сирийската РЛС там.До тази атака сирийската армия спазваше споразумението , а ислямистите от Алепо не.Руснаците на няколко пъти помолиха САЩ да накарат "умерените" да се разграничат от Нусра и компания ,което не бе направено.И за изненада на всички *** ,бомбардировката на Дйр Ез Зор бе съгласувана с ИДИЛ .

275

великият китай.

преди 7 години

За 30 години капитализъм настигнахме 200 годишният капитализъм на САЩ, дори имаме същият брутен вътрешен продукт, без техните задължения 20 трл $. За 30 години достигнахме въоръжението на 1000летна Россия, дори имаме управляема ядрена бомба, каквато руснаците няматЧуйте ме внимателноПРЕЗ СЛЕДВАЩИТЕ 10 ГОДИНИ НЯМА ДА ИМА САЩ И РОССИЯПОД НЕБЕТО ЩЕ ИМА САМО ЕДНА ИМПЕРИЯ - ПОДНЕБЕСНАТА - ВЕЛИКИЯТ КИТАЙ.

274

Анонимен

преди 7 години

До *** от форума на селския комунистически днес бгЗапочне ли 3 Световна война планетата Земя ще се разруши!

273

Анонимен

преди 7 години

Краварите да го дуат.

272

Анонимен

преди 7 години

Путинофилите тук във форума отдавна знаят, че Русия е спечелила третата световна война и Щатите вече са остъклени ....личи, че тези от "Россия 24" живеят в 19 век !

271

Анонимен

преди 7 години

Русофилите да го смучат

270

.

преди 7 години

Когато руснаците поставят хладилника пред телевизора, че разберат, че по телевизора ги лъжат.

269

Църковни мишки сме

преди 7 години

Не съм фен на САЩ но чета и гледам снимки в чужди медии че краварите имат супер модерни оръжия.Мисля че при една война Русия ще загуби.Дано да греша и да няма война че ние в България пръв ще отнесем шамара.Та нашата държава може да бъде превзета за 12 часа.

268

Боби

преди 7 години

До Jojo 345Така се получи че в Университет за запълване на часовете учих патентно право един семестър. Патента след като се приеме че е валиден ЗАЩИТАВА ИЗОБРЕТАТЕЛЯ(или който държи правата) до 25 години(има за патентите в интелектуалната сфера като случая "Мики Маус" други правила) През тези 25 години ползваш патента легално с издаден лиценз след това ползваш кой как иска и за каквото го иска.За да важи патента за всяка държава по отделно се плаща патентна такса.