20

Анонимен

преди 7 години

А ЗАЩО СЕ СПОМЕНАВА ДУМАТА РЕНОВИРАНИ?

19

Руски???

преди 7 години

До Ха,ха,хаааааааа...Руснаците контактуват не с ХАМЕРИКА а с ИЗВЪНЗЕМНИ за това получават най-новите МЕЖДУПЛАНЕТНИ ТЕХНОЛОГИИ!!!

18

ас

преди 7 години

Седалките завъртяни така че да се притесняваш някой да не ти разчекне колената докато минава. И тези паралелепипеди ако са просто кухи кутии под седалките е още по-идиотско, по-добре в трамвая да беше изцяло за правостоящи от колкот това.

17

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен17 Така е ,защото в София има загрижен кмет ,и най вече човек,...А кметовете на Пазарджик ,Пловдив ,Хасково ,...... узаконени крадци.....

16

dp

преди 7 години

абе дали не са нови тия или са нове-нички.

15

Анонимен

преди 7 години

Отново в София. Другата час от страната не ги интересува. Там не живеят българи, защото те са интересни само по време на избори.

14

MAKEDON

преди 7 години

Ajde be.... dosta se falite ste imale 4 tramvai....golema rabota - kade ke najdite pari da gi platite toa se na kredit so golema kamata....

13

Анонимен

преди 7 години

До 123"Ехо, НЕсофиянеца (не се засягай!), МНОГО СИ ПРАВ, ама май НЕсофиянка са ТУРИЛИ за кметИЦА и тя е забравила, че съществува на тази планета и ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ!!А, за мамка им Цецина - да не говорим! Тия *** ни клатят всички - и софиянци и несофиянци ...

12

Гръдьо

преди 7 години

Добри новини,трябва да се пазят и уважава труда на кмета. Автомобилите се крадят,застраховка,пешеходци, дупки... разправия голяма.Дневна карта е 4лв,но често се минава гратис за спирка-две-три... няма как.

11

123

преди 7 години

Ехооооо, софиянцииииии, забравихте ли че съществува на тази планета и ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ. Виждаме и усещаме че вие столичани отдавна сте в ес и нато. Айде стига, влакове, трамваи, тролеи, метро, а за БЪЛГАРИЯ,,,,,,,,,,//???+++++*****-$$$%%%&&&&&, ХАЙДЕ СТИТА ДЕ бактън де, ееееееееееееееей. Хайде сега изберете си и майката за президент и тонално да ни* майката.

10

туйн пийкс

преди 7 години

Айде билетче за гт стана едно юро ха ха ха ха яхвайте колелетата за сто юро.

9

до 9 Реалистан

преди 7 години

Ало картаджията когато догодина ти кажат ,че не може да има такава разлика между билетчетата и картите и разбира се вдигнат цената тогава какво ще пишеш или ще се качиш и ти на колата за икономии.

8

Вот дю Фак

преди 7 години

"Осигурени като грант от швейцарското правителство" - понякога и списващият не е на ясно какво е написал, а бедните четящи си стоим в неведение.

7

абсурдистан

преди 7 години

Знаете ли ,че движението на леки коли в София се увеличи в 50 пъти - до ненормалност и истерия от когато билета стана 1.60лв ? 4 чл семейство с две пр средства - 25.60 лв !!! - Алооо ! - с колите е много по-евтино !

6

Анонимен

преди 7 години

Ами защо седалките са накриво? Сигурно са ги монтирали пияни майстори?

5

Анонимен

преди 7 години

Фандъка продупчи ли си билетче за 1.60 лв. или по навик мина гратис и чакаше комисион от водача!

4

Анонимен

преди 7 години

Фьфьндьчето с много модерно яке! Единия рькав дьлаг другия кьс!

3

Анонимен

преди 7 години

Хе-хе-е! Втори репортаж за деня със снимка на Картофка Фъндъкова! Ало, днесбегето, ставате смешни с това надупване!ЗАЩО НЕ Я ПОКАЗАХТЕ, КОГАТО САМОКОВЦИ ПРОТЕСТИРАХА срещу настаняването на "бежанците"-нашественици в града?

2

interesno

преди 7 години

ha sega parite dali sa obshtinski sled kato sa zaem koito izplashtame NIE GRAJDANITE....*** V..

1

zeus

преди 7 години

Седалките са като в първа класа, но много малко. Като стане билетчето 2 лева ще сложат още един ред и климатик :)