120

тя

преди 7 години

ЕС е пионка в ръцете на САЩ !Измислят причини за да налагат на Европа техните интереси! В евросъюза има предатели , които изпълняват и прокарват американски интереси!

119

Чук, чук по китарата

преди 7 години

Работника си е ***, и *** ще си остане.

118

прост работник

преди 7 години

не мога да разбера тази фразеология ,която се насажда ЧЕ това са санкции! Това е не желанието на Запада да има определени икономически и политически връзки със страни които не уважават и не спазват международните правила и договорености.Поведението им е нагло и трябва да се зачитат само техните егоистични интереси.Мноро правилно е да не поддържат тези си мнения за Русия която е агресор в Укрсйна и съучастник в престъпленията в Сирия .Човешкият живот за кремълската хунта НЕ СЪШЕСТВУВА !!!

117

матросчо

преди 7 години

Еееегаси санкциите - америката иска още 20 ракетни двигателя - а не играчки ..

116

матросчо

преди 7 години

Демагогията е тотална, тия не разбират ли, че ни отвращават и ни карат да съжаляваме за приемането ни в ТОЯ съюз, демоНкратичен...

115

Анонимен

преди 7 години

Бой по *** в Алепо, докато не остане и косъм от брадите им.

114

Анонимен

преди 7 години

Санкциите са полезни за Русия и трябва да продължат поне докато "Челиста" си изпее песента.

113

Чудна работа..,

преди 7 години

ЕС уж е срещу ИДИЛ,а плюе Путин,че върши работата на "великите" европейци,които се напълниха с мигрантски въшки,но подкрепят санкциите срещу Русия.Чудовищната политическа демагогия на европейските "дипломати",доведе до ислямизирането и унищожаването на Европа.каквито и простотии и лъжи да изписвате,вече всички сме потърпевши от истината.Бумерангът на санкциите скоро ще се върне и ще удари главата на Европа...манипулацията Ви е за примитивно мислещите в България....

112

Анонимен

преди 7 години

За руснаците тия 'санкции' са по схемата - "Всяко зло - за добро!" Вече имат начало на стабилно развиващо се селско стопанство. Трябват им само още 10-тина години санкции и ще изхранват половината свят :)

111

Боби

преди 7 години

До Анонимен 128Търговците в Полша търгуват с тирове а тези от Чили и Аржентина с КОРАБИ. Нали се усещаш че най-евтиния транспорт е Корабния. Един ТИР има 500кс двигател един кораб има 5000кс двигател, но не носи 20 тона а 4-5 000 тона

110

Елементарна математи

преди 7 години

Ами не разбрахте ли че Американският ДОЛАР е заплашен от срив заради ЕВРО ДОЛАРАИ затова трябва да се попречи на ЕВРОПА ДА ТЪРГУВА С РУСИЯ !Ако Европа търгува с Америка ЕВРОТО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ДИГНЕ спрямо Америк ДОЛАР

109

Анонимен

преди 7 години

Ако не беше Алепо, щеше друго зда измислят и изфабрикуват. Повод винаги се намира.Но за кого са санкциите ... това е друг въпрос.

108

Учителя

преди 7 години

Руснаците не ги бъркат санкциите, те и в каменната ера да се върнат пак ще искат Сталин и Путин. Имат ряпа и жито и Путин. Гледат Путин със зомбиран поглед и мразят целия свят...

107

АНОНИМЕН

преди 7 години

Според еврогейатлантиците в Сирия добрите са ислямистите , а лошите са християните. Така ли е Соросоидчета? Кой финансира тези ислямисти? Естествено че САЩ и Запада. Същия Запад се е продал на краварите и иска Европа да бъде цялата в подчинение на исляма. Защото така искат краварите- слаба Европа. Сирия си има законен президент и той иска помощ от Русия в борбата му с исляма. Какво стана като САЩ "ОСВОБОДИХА " ЛИБИЯ, ИРАК , АФГАНИСТАН? По-добре ли живеят или борбата бе за богатствата на тях?

106

САШЕТО

преди 7 години

При нас ябълките ако растат и дават плод чак на 10-тата година, то в Холандия ябълката израства за 24 часа и ражда ягоди....Ами драги ми умници, просто ще се лишат 3-4 години от ябълки, но после ще си произвеждат и няма да ги е*е, че ЕС ги санкционира! То е трудно да се сетиш киндери!!!

105

Shark

преди 7 години

Аз като гледам на Русия са им накривили шапката тези санкции. Смешници. Долни, продажни евро-***, не разбрахте ли че Европа ако иска да оцелее трябва да се държи с Русия. видяхте докъде ни докараха САЩ и марионетката му, предателката Меркел. Айде да се разпада тоя ЕС.

104

Анонимен

преди 7 години

На кой в международен план му пука какво мисли краварския протекторат Еврабия?

103

Анонимен

преди 7 години

К`ви магистрали? То ако стане война нас няма да ни има, те се загрижили за магистралите.

102

Анонимен

преди 7 години

А НИЕ ЩЕ ЯДЕМ ЕВТИНО ФРЕНСКО МЕСО И СУХО МЛЯКО, ЕВТИНИ ПОЛСКИ КАРТОФИ, ЛУК И ЯБЪЛКИ.ЧИЛИ, АРЖЕНТИНА И БРАЗИЛИЯ СЕ РАДВАТ НА ОГРОМЕН СТОКООБОРОТ С РУСИЯ - МЕСО, ПЛОДОВЕ И ПР.ТАКА, ЧЕ ИМА И ДОВОЛНИ ОТ ЦЯЛАТА РАБОТА.

101

Наблюдател

преди 7 години

До Войната е на прага !Никой няма да се бие срещу никой. Американците никога няма да нападнат Русия, понеже ще значи да има война на тяхната територия.