5

Анонимен

преди 7 години

вместо 12 год. мъки,да беше дошъл едно лято на почивка в БГ. за 15 дена щеше да се научи на сирене от палмово масло,кис.мляко от сухо мляко,прясно мляко от нишесте и вода,кренвирши от смлени рога,копита и тоалетна хартия - може и рециклирана....

4

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 5То пък щото преди 27 години ги правеха от нещо друго? От 1975 година в България се правят заместители на млечни и местни продукти. Стига сте раздухвали мантрата, че през социализма се ядяла само качествена храна.

3

Анонимен

преди 7 години

Да дойде на специализация у бегето и ще му дойдат по-добри идеи. Тука 27 години прявят сирене от всякакви *** само не и от мляко.

2

Късмет

преди 7 години

Добре, че не се е хванал да опитва с Тиква! От Тиквата нищо не става. Дори и след 12 години.

1

ined

преди 7 години

*** ко се мъчи, да беше дошъл в България за ноухау - щаха да му обяснят как се прави "сирене" от всичко друго, но не и от мляко.