12

:)

преди 7 години

Ако се вгледате, дюбелите се слагат по края между плоскостите. Вместо това трябва да се слагат по 8 дюбела на плоскост. Обърнете внимание, че има плоскости, на които няма нито един крепежен дюбел. Въпросната изолация ще падне след време заради спестените дюбели.

11

Анонимен

преди 7 години

"Това е най-удачната изолация, за да се спре влагата, ако беше избран другия вариант за ремонт, щеше да струват около 20 хиляди лева само материалите", категоричен е Тодор, който работи и като поддръжка на затвора."Поставянето на изолация не е ремонт. Ако стената се рони както го описваш, трябва да разруши и изгради нова.

10

Анонимен

преди 7 години

"Той е категоричен, че затворник не може да изкопае дупка в оградата, защото охраната на затвора не ги допуска да припарят до нея."Ясно, значи стената е сложена само за красота там ахахах

9

Анонимен

преди 7 години

"Остава му да излежи присъда от още 4 години. Твърди, че вече е поправил поведението си и никога повече не би убил човек."Осъден е на 20 години за убийство остават му още 4, явно присъдата му е била поставена преди брюкселското хуманно правораздаване.

8

Анонимен

преди 7 години

""Стената се рони на ръка и нито мазилката, нито тухлата може да бъде спряна с една боя, няма как да стане", казва още Иванов."Разбира се, но като поставиш бронята от стиропор даже и танк не може да я разруши. Абе ти за балъци ли ни взимаш бе? Ако стената беше структурно нестабилна, щеше да се бутне и да се построи нова, нямаше да се слага изолация!

7

Анонимен

преди 7 години

"От ръководството обясниха, че ремонтът е наложителен, защото стената се разпада заради влагата."Интересно как се образува тази "влага" в отвореното и проветриво пространство около стената. Да не започвам да задавам въпроси от рода на как тази стена е оцеляла десетилетия без да се руши от "влагата". Подочух, че роднина на директора държи фирмата доставяща изолационният материал.

6

Обществената поръчка

преди 7 години

Абе, пуста сопо крива, тези хрантутници в ГЕРБ толкова ли нямат един, един бе, компетентен, да им каже, че влага се спира с ХИДРО, а не топло-изолация! Що за пладнещки грабеж от народа е да топлоизолираш ограда?

5

Анонимен

преди 7 години

Ремонтът се извършва с доброволен труд на затворници. Един от тях е Тодор Генов, който излежава присъда от 20 години лишаване от свобода за убийство.Тодор си слага стиропор, за да му е лесно като копае дупка в стената ха ха хаспециалист ТодорДиректорът на завода печели наградата за Главен Глуппак

4

главбулгарстрои

преди 7 години

със стиропор ако се спираше влагата всички така ще правеха ахаха иновация

3

Joko

преди 7 години

Обяснил директора на затвора..... Ба си таашаацитее !

2

рр

преди 7 години

По този и подобни начини -поръчки ГРОБ /ГЕРБ/ ограбиха народа,,,пари има само за ///////НАШТЕ /на гроб хора...другите сме *** за тях...все оше ги търпим, ВИЖТЕ КАКВО ЗНАЧИ ОМРАЗЕН ДЪЛГ...

1

смЕх

преди 7 години

Нещо не се сещам как ще спрат влагата със стиропор ,ама това може да си е ноу хау на пандиза и да представлява фирмена тайна.