21

Анонимен

преди 7 години

гърци евреи и роми

20

Анонимен

преди 7 години

през трети век гърция се е наричала пеласгия и няма нищо общо със сегашните гърци ,крадци на тракийска история.гърците евреите и,*** на балканския полуостров са от едно етиопско племе /прогонени отцарство аксум /4572наречено данаи и са приходящи

19

Makedon

преди 7 години

Ех земьо мАкедонска ... добре че сме ние та да им покажем как се прави наденица и статуя.

18

Анонимен

преди 7 години

Нищо чудно. Ние с кобили сме пристигнали от Монголия на Балканите.

17

СС

преди 7 години

Александър Велики достига до река Инд през 327 г. пр. н. е., а тя извира от Тибет, което е в Китай в момента. Нищо чудно да са имали контакти по комшийски. :)

16

Анонимен

преди 7 години

Тез глинени войници ,само ако ги подбара Миленко Неделковски с големият чук,само на Китайска история ще ми станат,китайците още не са питали Македонците,дали могат да получат автономия от тях,а тръгнали да разправят глупости.

15

Допълнение

преди 7 години

Български килими китайско производство ми беше думата.

14

Абе май

преди 7 години

Гърците навремето стигнали дотам, и си донесли за спомен български килими.

13

Тихомир Томов

преди 7 години

Забравихте и за възникването на местата за бързо хапване МакеДоналдс !

12

Маке

преди 7 години

До Анонимен 14. Да, така е. Тази група преди мноого години се били напили в кръчмата в байновице и започнали да спорят има ли край македонското царство. Некои казвали че няма край, други казвали че края е само началото на македонската провинция. И решили да тръгнат да намерят къде започва македонската провинция. Вървели така доста години, но се уморили. и решили да спрат на някое място. И така се установили в Китай. Но още се карат и не знаят дали са още в царството или там е вече провинцията.

11

Анонимен

преди 7 години

И заварили там... група македонци, който от мнооого години си били там :)))

10

Анонимен

преди 7 години

До ханко брат Да, поръчал е такива статуи, щото му напомняли родното село. и той е македонец от село Шоличе, близо до Охрид. Правил ги е друг македонски скулптор: Мике от село Ланджето, познат на някои като Микеланджело. И той е ходил на гости до Китай на братовчет си Цин Шъхуан - Ценко Шоков, и тогава му поръчали тези статуи.

9

ханко брат

преди 7 години

А вие знаете ли,че и първият император е бил бългърин?Цин Шъхуан=Ценко Шоков и затова си е поръчал елински статуи щото е бил пич от секаде

8

Маке

преди 7 години

До До МакеТова е лъжа. Танас и Атанас са чисто македонски имена. Ние сме измислили имената. Първите хора с имена са Ардим и Еда, но некои им викат Адам и ***. Реката Арда е съкратено от Ардим. Има и бог Македон. А главният бог некои му казват Господ, това е изменено от Господин, което също е македонско име. Други казват на главния бог: Аллах, което е съкратено от македонеца Айден Лиханче. И другото име на бог което някои казват Буда е македонско: Будеша.

7

До Маке

преди 7 години

Атанас е гръцко име бе . Означава атнанатос (безсмъртен)

6

Маке

преди 7 години

Овде сме македонци. Овде земя е македонска. И китайци са македонци, и гърци са македонци. Ние сме овде на свет. Нема друг народ освен македонски, и нема друга земя освен македонска. Кой е Марко Поло? И той е македонец, казува се Мако от овче поле, и за кратко Мако Поле, но некои му казуват Марко Поло. И Александър Велики е македонец, правилно се казува Атанас но некои са го казвали Алекандър от Македония. И луната е македонска, както и слънцето.

5

!

преди 7 години

Македонците създадоха Китай, гърците какво се правят на луди!

4

Един от Северозапада

преди 7 години

Китайци, скрийте си статуите, че Миленко с чукане спи, и като нищо ще иде да ги направи напрах, защото гърците изземат Македонската история! Как си позволяват да слагат статуи по гръцки образец на Македонска земя?

3

Хайтов

преди 7 години

Гърците може и да достигнали, но не са западняци и Марко Поло е праведния откривател. Целия свят пълен с хора , ноооо западняците извършили великите географски открития.

2

Анонимен

преди 7 години

Македонци са били, а не гърци! А и китайците също са македонци, но по втора съребрена линия, откъм хунзите.