24

моряка

преди 7 години

Цецке,Цецке,кога им взехте мерките на бабите,та след няколко дни да си получат новите носии?Освен тебе,Цветанов и Борисов,няма ли да се бръкнат в джобовете,та подкупът да е РЕДИЗБОРЕН?

23

сух

преди 7 години

Бабите бяха от оцелели от хол ок оста, които трябваше да се срещнат с тетка. Тези баби ги използваше за да замаже гафа

22

некой

преди 7 години

Прочетете истината в коментар 3 !

21

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Цецке,като се подарява...нещо на някой,от него не се измолва веднага услуга в твоя полза,защото излиза че това не е подарък а...подкуп и е много...грозно.Това показва,че си много далеч от морала и елементарното съобразяване.Какъв президент ще ни бъдеш Цецке.Боже пази България и дай разум на...електората...

20

Анонимен

преди 7 години

Намериха се :)

19

Избирател

преди 7 години

Е направо се трогнах! Цецка с разкаяние в сърцето и сълза на лявото око, отива при бабите, които пренебрегна преди време, когато не й трябваха избиратели. И не, не защото е в предизборна кампания, а защото е с голямо сърце.Направо вече почвам да се обиждам, явно за съвсем балами ни взимат.

18

Анонимен

преди 7 години

"Цецка Цачева отиде на крак при Черкаските баби във Вършец"---Как на крак, бе! Нали в момента е кьопава с единия! Пък и чак до Вършец на крак. :)Ама, пуст пиар на мамата ...

17

Анонимен

преди 7 години

Г-жа Цачева в предизборната си еуфория дали можа да види, че всичките до една баби са щърбави? Сигурно защото икономиката се подобрява непрекъснато, както всяка вечер ни убеждава Премиерът, и че правим хубави неща. Значи пенсиите стремително се увеличават, та старците спокойно ходят на зъболекар и си купуват лекарствата! Пък някой казваше, че благосъстояниоето на един народ се проявявало в състоянието на зъбите на хората... Ами, то тогава крокодилите ще са най-добре, зер...

16

БУЛГАР

преди 7 години

ТОВА НЕ Е ЛИ ПОДКУП

15

izbiratel

преди 7 години

БАБИТЕ ЩГЕРБ,ЩЕ ПРИПЯВАТ ЦЪФНАЛ ,А ЦАЧЕВА ЩЕ Е СОЛИСТ

14

сминдух енд чесън

преди 7 години

Цецке ,не мога да пея,ама имам нужда от нови дънки ,ама не Цецо да ги шие , а от пазара в Димитровград

13

Анонимен

преди 7 години

Боже какви прости бабугери! Морът ги като въжки а те пак козируват и се надяват. Нито пенсията (бленуваната) ще доживеят нито светло бъдеще. Колко малко акъл имат повечето възрастни хора в България и не разбират в дълбочина сатирата Патиланско Царство и си вярват че те все още са в ролята на Баба Цоцолана която моделира и наказва според настриенията си.

12

Анонимен

преди 7 години

ПЯЛИ СА "ЦЪФНАЛ ГЕРБ" - БАБИТЕ ХОР, ЦЕЦКА СОЛО.

11

Анонимен

преди 7 години

ЛИЦЕМЕРИЕТО ИДВУЛИЧИЕТА СА ТОЛКОВА ХАРАКТЕРНИ ДА ДВЕТЕ ЦЕЦКИ (ПАРДОН, ТО ЕДНОТО БЕШЕ ЦЕЦКО)

10

Анонимен

преди 7 години

Бъдещата майка на нацията се сетила Мара да се побара. Разбрала горканата, че оцапа пейзажа и започна да се подмазва. Малко закъсне! Хората не могат да я понасят. Ако Цецо Цървула не пазарува по малки градове и села, ако не плаши с уволнения и лишаване от нормални човешки придобивки, Майката ще има някъде 5 - 6%. Уплашените и зависимите. Изритването на ГЕРБ става задължително защото разрухата и ограбването не спират.

9

М, да ...

преди 7 години

Спрете с тази селяния, моля! Повръща ми се и от Герб и от бабите / вкл. и Цецка с панталончето с кройка подчертаваща огромният и дирник/!

8

Браво!

преди 7 години

Браво! Скоро България ще има достойна президентка, с която да се гордее!

7

Анонимен

преди 7 години

Да съм на мястото на бабите, да я пратя да възстановява някое ТКЗС тая партийна секретарка некадърна!

6

М, да ...

преди 7 години

Селяндурските номера на Цецо, Цецка и Боко!

5

няк'ъв дедо

преди 7 години

няк'ва баба отишла при няк'ви баби