111

Анонимен

преди 7 години

Ало,феновете на Путин,какво ще кажете на това,че днес Тръмп и неговият екип отрекоха,той да се е извинявал за бомбардировките на Сърбия?Дори са казали,че въпросната сръбска медия,някакъв "Недельник"която е разпространила тази лъжа,трябва да даде обяснение.

110

Аха

преди 7 години

Чакайте малко сега.Значи който мисли за държавата си като Путин,Ердоган и Асад е диктатор.А който лъже народа и трупа милиони от контрабанда и далавери не е диктатор.

109

тя

преди 7 години

Всеки , който не "играе" по свирката на САЩ е " диктатор"! Смешници- няма вече будали,!

108

тя

преди 7 години

Гласувайте за Каракачанов! От всички той е най- подходящ за България! Умерен , умен , държи за народа си , патриот!Не се поддава на чужди влияния!

107

АНОНИМЕН

преди 7 години

Дай боже и на България Диктатор като Путин да вкара ред в държавата. Според западняците Горбачов, Елцин, Плевнелиев, Меркел, Оланд и други продали се президенти не са диктатори, но виж Путин, Орбан, са такива ? И Обама който унищожи милиони хора по света вероятно е голям хуманист?Време е вече на чело на България да застане баш "Диктатор" като Каракачанов за да изгони ислямистите от България и спре концесиите заробващи обикновения българин

106

тя

преди 7 години

Който нарича Путин "диктатор" , просто го е яд на него , че безкомпромистно защитава рускита интереси , което не се харесва на противниците му!

105

Анонимен

преди 7 години

Всички диктатори са подтискали своето его в младите си години,или са били малтретирани и фрустрирани.Путин е бил подлаган на насилие и е бил фрустриран от липсата на единия родител,пише за него известна биогафка.След школата в КГБ е станал хладнокръвен убиец,верен защитник на имперските интереси,на Русия.

104

Строго секретно:

преди 7 години

Жужето е великан!!!

103

Анонимен

преди 7 години

*** Е ДИКТАТОР НАЙ-ВЕЧЕ ЗА НОРМАЛНИТЕ ХОРА КОИТО ИЗБИВА И В РУСИ ПО МЕТОДА НА ЕРДОГЪН ТУРЦИ!

102

мхм

преди 7 години

Това нито е новина, нито факт. Това са размисли на една продажна личност с цел промиване на вече продуханите ни глави :) 99% от нашите медии казват обратното на фактите, защото в момента елита по света е в шок колко близо до белия дом е Тръмп и колко далеч е Клинтън! Пример: Вчера след изтичането на една камара мейлове от щаба на Хилари съдържащи доста сочни подробности за нарушения, нашите медии за 3-та вечер ни напомниха колко е гаден Тръмп е записа от 2005 в автобуса на футболисти ...

101

Анонимен

преди 7 години

путин е диктатор за запада ,за нормалните хора не е .да живее русия .дори палячото трумп е разбрал че западът е клоака

100

Некъф луд

преди 7 години

Путин диктатор! Как ни се иска такъв диктатор да имаме като него.

99

анонимен

преди 7 години

Много точна статия за промиване на мозъци

98

анонимен

преди 7 години

Който не л.же зад.ици на Америка е диктатор. И нашите продажни медии започват да тръбят в един глас.

97

ХИЛАРИ ГНУСНА ТВАР

преди 7 години

Хилари е част от сриването на Близкия Изток и Северна Африка. Хилари е в огромен скандал, заради използването на личната си поща и застрашаването на националната сигурност. Хилари е замесена в мегакорупционен скандал с нейната фондация. Хилара е женена за мъж прако обвинен в изнасилвания, който по времето на мандата си си позволи да излъже американския народ за аферта му с Моника. Хилари размахва Русия като някаква плашила без доводи.От друга страна греха на Тръмп е, че хванал някоя за ц*ц*те!

96

Анонимен

преди 7 години

Статията е пълна с лъжи. Споменаването на Путин от Тръмп се раздува до едва ли не любов. Второ ако Путин бе диктатор ще ми обясните ли защо предната седмица Меркел и президента на Германия Гаук бяха освиркани и бяха издигнати лозунги с надпис "Меркел в Сибир, Путин в Берлин"? Понятието "странен интерес" може да се тълкува по 100 начина. Този сайт изпитва странен интерес към подобни статии.

95

Комисаря Иванов

преди 7 години

Журналистката по тази статия , винаги се е отличавала , като мадам Наопаки!Продължава да облъчва с обратни на истината внушения!Усилията да събира симпатизанти на Клинтънката сред нас , свидетелите на мерзостите които направиха на Балканите , в Сърбия , Косово , урана който разхвърлиха в тия страни и то с прякото участие на фамилия Клинтън , та тия усилия са напразни!Клинтънови завинаги са намразени от свидетелите на техните безчинства, тук на Балканите!

94

Анонимен

преди 7 години

Диктатори са Уолстрийт и банкерите и техния слуга Обама. Това са истинските диктатори на света. Световната финансова криза ограби милиони хора и няма нито един наказан.

93

Шопа

преди 7 години

Путин не е диктатор, а истински президент на президентска Русия.

92

Анонимен

преди 7 години

И Ердоган изпитва интерес към жужето.